КУП СРБИЈЕ ЗА ВАТЕРПОЛИСТЕ  Војводина – Стари град 10:9 (3:2, 4:2, 1:1, 2:4)

Теже него што се очекивало ватерполисти Војводине обезбедили су четвртфинале Купа Србије тесном победом над Старим градом.
Uros Maric
Фото: Урош Марић, фото: Дневник

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 150, судије: Јованчевић и Анђелић. Петерци: Војводина 1 (1), Стари Град 1 (1).

ВОЈВОДИНА: Виторовић, Марић Н, Максимовић 2, Маринковић, Тинтор, Муришић, Прекогачић 1, Ћатовић 3, Тубић, Стојчић 1, Боловић 1, Тртовић, Шанталаб (9 одбрана), Марић У. 2.

СТАРИ ГРАД: Алексић (12 одбрана), Поповић 1, Мулић, Мирковић, Томашевић, Спасић 1, Барбарез 2, Стефановић 2, Босић 2, Лалић, Трајковић 1, Жирић, Смелт.

Теже него што се очекивало ватерполисти Војводине обезбедили су четвртфинале Купа Србије тесном победом над Старим градом. Имали су Новосађани у једном тренутку и четири гола предности (8:4), али их је поново пад у трећој четвртини доста коштао, па су на крају гости успели да се приближе у завршници на 10:9.

Шут Спасића у последњим секундама зауставио је опет расположени голман Шанталаб, тако да је Воша прошла у следећу фазу.

– Ово је пример да се утакмица не добија док не буде крај, или пре него што је и почела, као што је то сада био случај. Потценили смо екипу Старог града и то је резултат овакве завршнице. Сами смо кривци за то. Недостајало нам је енергије у једном тренутку, средином треће четвртине, што нам се догађало и раније што само значи да нисмо преболели те дечје болести. Озбиљна екипа ће знати то да казни – прокоментарисао је после меча тренер Новосађана Дарко Билић.

У четвртфинале су се још пласирали НБГ 11. април, Наис и Бањица и они ће са Војводином бити у једном шеширу на данашњем жребу, док ће се у другом наћи Шабац, Црвена звезда, Партизан и Раднички.      

К. Б.

 

Наис – НБГ Вукови     11:3

НБГ 11. април – Земун        7:6

Ваљево – Бањица      8:13

Војводина – Стари град      10:9

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести