Подржите делфине, освојите карте за Светску лигу

Ватерполо репрезентација Србије од данас се у комплетном саставу припрема за завршни турнир Светске лиге који се од 18. до 23. јуна одржава на отвореном базену СЦ Ташмајдан.
vss
Фото: ВСС

Наши ватерполисти покушаће по 12. пут да освоје ово такмичење и на тај начин обезбеде пласман на Олимпијске игре у Токију 2020. године.

Изабранике селектора Дејана Савића на том путу очекује тежак изазов, шест утакмица у исто толико дана, па ће додатна енергија и подршка са трибина можда бити пресудни у намери да остваре циљ. Ватерполо савез Србије је пре неколико недеља под слоганом НА ТРИБИНЕ ЗА ДЕЛФИНЕ кренуо у кампању подршке ватерполистима, а сада је покренута и занимљива акција путем које је омогућено да љубитељи ватерпола и навијачи репрезентације Србије освоје комплете улазница за све утакмице Светске лиге.

Све што је потребно је да се запрати инстаграм страница Ватерполо савеза Србије и пошаље порука подршке делфинима. Најориганалније поруке ће бити штампане на мајицама које ће ватерполисти носити пре утакмице, а креатори порука биће награђени бесплатним улазницама.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести