РЕГИОНАЛНА А2 ЛИГА ВАТЕРПОЛИСТА Воша на испиту

у Макарској Ватерполисти Војводине данас од 19.30 часова у Макарској играју последњи меч у овој години против екипе Галеба.
Marko Bolović, prvotimac Vojvodine Foto: F. Bakić
Фото: Марко Боловић, првотимац Војводине  Марко Боловић, првотимац Војводине Фото: Ф. Бакић Marko Bolović, prvotimac Vojvodine 

Новосађани ће у 10. колу Триглав регионалне А2 лиге ићи на победу пред одлазак на паузу, која ће трајати до почетка фебруара. Изабраници тренера Дарка Билића имају улогу фаворита у овом дуелу. Црвено–бели улазе у меч после убедљиве победе над ПОШК–ом у претходном колу, која им је донела четврту позицију на табели. С друге стране, Галеб има скор од четири тријумфа и пет пораза.

– Имамо добру прилику за нова три бода, али неће бити лако,као што нигде на гостовањима на Јадрану није. Галеб у саставу има можда и најбољег центра лиге Поповића, покривен је са још три искусна играча и добрим голманом. Имају, значи, ростер од пет искусних играча, који одлично функционишу са млађима и уопште нам неће бити лако на врућем базену у Макарској – поручио је Билић.

Ако екипа из Новог Сада тријумфује сигурно ће завршиће овај део првенства на високој трећој позицији, што ће свакако бити успех. Новосађани ће прву званичну утакмицу у 2020. години одиграти 1. фебруара против Медвешчака у Новом Саду. 

К. Б.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести