Ватерполистима Бечеја предстоји гостовање у Обреновцу

После три лаке победе у исто толико кола прволигашког Б каравана, ватерполистима Бечеја предстоји гостовање у Обреновцу и утакмица са ТЕНТ-ом, која се игра у недељу, у 21 сат.
becej vat
Фото: Лука Бошковић и Небојша Велимиров, фото: В. Јанков

Имајући у виду резултате у прве три утакмице, били су то лаки дуели за Бечејце. Први прави изазов је, очекује се, гостовање старом ривалу, који је, истина, изгубио у минулом колу на гостовању у Панчеву, али то неће заварати момке са Тисе.

- Знамо да нас чека озбиљнији ривал од минула три и тако и прилазимо утакмици са ТЕНТ-ом - наглашава тренер Горан Крстоношић. - Радили смо појачано и очекујем да ће то дати жељени резултат. Најважније је да ми одрадимо свој део посла најбоље што можемо.

Како после прве трећине јесење полусезоне стоје ствари, издвојиле су се четири екипе у Првој Б лиги. Поред Бечејаца и Обреновчана, ту су Младост из Панчева и београдски Дорћол. Остали, с дужним поштовањем, су за нијансу слабији. У петом колу Бечејци ће, 7. новембра, угостити београдски Врачар, а онда следи једнонедељна пауза, па 21. новембра изазов у Панчеву. Треће јаче искушење је на програму у  последњем колу првог дела првенства, поново у гостима, када ће се 23. децембра путовати у Београд на утакмицу са Дорћолом, који, као и Младост и Бечеј, има максималних девет бодова у прва три кола.  

В. Ј.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести