МАНДАРИЋ: САН МИ ЈЕ ДА ДОПРИНЕСЕМ И ТУ ГДЕ САМ ОДРАСТАО Свуда сам био и свуда сам направио нешто

Од‌јекнула је јуче вест да је Милан Мандарић пред доласком у српски фудбал, односно на позицију потпредседника Војводине, и пробудила еуфорију међу Лалама, али и свим искреним љубитељима суперлигашког фудбала.
1
Фото: Printscreen /YouTube/Arena sport

Долазак бизнисмена богатог искуства у спортском свету представљао би значајан корак за Новосађане и потенцијални путоказ другим значајним именима са наших простора, а Мандарић је потенцијални долазак у руководство Старе даме прокоментарисао за Mozzart Sport.

"Постоји шанса да дођем у Војводину. Волим фудбал, прошао сам цео свет и сматрам да је време да се вратим кући и помогнем нашој Војводини. Ипак, није још све готово, потребно је да прођу редом све процедуре, да буде одржана седница у клубу, можда тамо буде људи против доласка. У међувремену је потребно и да се ја извиним другим људима који су ме контактирали, имао сам позиве из Енглеске и других землаја да постанем део клубова и поштено је да им саопштим избор и одлуку коју сам донео", рекао је Мандарић.

Српски бизнисмен који је траг оставио у Сједињеним Америчким Државама, Француској, Енглеској и словенији истакао је да му је неостварени сан да допринос пружи у Новом Саду, граду у којем се школовао и за који га вежу успомене из детињства.

"Свуда сам био и свуда сам направио нешто, те сам пожелео да пружим допринос и тамо где сам одрастао и где имам много пријатеља. У Америци сам доживео амерички сан, Ница је у моје време освојила куп који је и данас последњи трофеј... Стално сам имао пред собом јасно зацртан циљ, а за остварење планова јенеопходно да будете окружени добрим људима, што сам се увек трудио да буде случај. Осетио сам да је време да се вратим амо где ме је вукло срце, у клуб начије сам утакмице тајно бежао од оца, по цену казне уколико ме ухвати".

Пре вести о доласку на стадион Карађорђе Мандарић је довођен и у везу са Радничким из Крагујевца о којем има само мозитивне коментаре.

"Постојала је дилема. Задовољан сам Радничким и господином Игором Конатаром који ме је угостио у Крагујевцу. Жао ми је што нећу сарађивати са њима, али ћу свакако навијати за Раднички. Резултати се одвијају како треба по Крагујевчане и драго ми језбог тога. Био сам на стадиону Чика Дача, гледао утакмицу, желео да видим како серади и какав је квалитет фудбала у Србији, а свакако ћу људима који су ме тада угостили поаслати извињење што ипак нећу моћи да им помогнем", рекао је Мандарић.

Mozzart Sport

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести