МИЛИЦА ГОЛУШИН, О ШАНСАМА РУКОМЕТАШИЦА У ПЛЕЈ-АУТУ: Надамо се најбољем

Женски рукометни клуб Војводина води грчевиту борбу за опстанак у Суперлиги.
1
Фото: Капитен Војводине Милица Голушин очекује бодове у предстојећим окршајима, фото: СРЛ

Новосађанке су, у изузетно младом саставу, изашле на црту искуснијим екипама и нису се добро провеле. До краја плеј-аута остало је још четири кола, и поред веома тешке позиције шанса за опстанак и даље постоји. Капитен Војводине и најискуснија играчица Милица Голушин истакла је да неискуство није једина отежавајућа околност у текућој сезони.

– Знале смо да ће нас младост коштати и да ћемо због тога изгубити неколико утакмица што се и десило. У лигашком делу смо могли да освојимо више бодова што би значајно утицало на развој ситуације у плеј-ауту. Поред тога имале смо и доста повређених играчица, које нису могле да допринесу онолико колико се од њих очекивало. Остаје жал што смо на зачељу табеле, али то још може да се промени и надам се да ћемо у томе и успети – рекла је у разговору за „Дневник“ Милица Голушин.


Лична карта

Име и презиме: Милица Голушин

Позиција: Десно крило

Година рођења: 1995

Висина: 172 цм

Тежина: 71 кг


Једна од играчица од које се више очекивало је управо Голушин, која је на почетку сезоне морала на операцију шаке, а самим тим и вишемесечни одмор. Она је сада одлучна да помогне саиграчица да дођу до зацртаног циља.

– Најстарија сам у екипи и добро знам шта је потребно за добар резултат. Нажалост, нисмо могле да утичемо на неке ствари које су нас довеле до ове ситуације. Потрудићу се да будем прави лидер тима. Уверена сам да можемо да до краја остваримо све победе – јасна је Голушин.

Новосађанке наредни дуел играју у суботу од 19 часова у Новом Саду са Радничким из Крагујевца.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести