Невена Тодоровски, рукометашица Воше, о опстанку: Док шанса постоји, верујемо

Женски рукометни клуб Војводина имао је тешку сезону у лигашком делу домаћег првенства.
с
Фото: СРЛ

Изабранице Игора Николића су са последње позиције дочекале плеј-аут у коме су у првом колу поражене од Наисе 24:29.

Једна од ведета Новосађанки у овој сезони је средњи бек Невена Тодоровски, која је играла и прошле године када је тим био близу уласка у плеј-оф.

Сада је ситуација много другачија, а Тодоровски је истакла да је екипа млада, али борбена.

– Биле смо свесне од почетка сезоне да немамо тим за плеј-оф. Екипа има квалитет, али неискуство нас кочи да се ухватимо у коштац са екипама кјоје су у горњем делу табеле. Неколико утакмица у основном делу које смо требали да освојимо бодове изубили смо управо због младости и исхитрених одлука у одлучујућим моментима. Налазимо се у тешкој ситуацији, али док постоји шанса нећемо одустати – поручила је Тодоровски.

Фото: Дневник

Црвено-беле ће се до краја плеј-аута састати са Радничким, Бекаментом, Напретком и Младошћу.

– Остале су нам четири утакмице и ниједна неће да буде лака. Најпре, дочекаћемо крагујевачки Раднички и та утакмица може да много да нам донесе, пошто су и оне у тешком положају. Оптимистична сам, верујем у позитиван исход свих утакмица до краја плеј-аута и надам се опстанку у лиги – категоричан је средњи бек Војводине.

Две екипе ће директно испасти из елите. Војводина је на зачељу табеле са свега три бода, док је претпоследња екипа Напретка са седам. Плеј-аут се наставља 20. и 21. априла након завршетка ЕХФ недеље националних тимова.

Фото: Дневник

В. Гвозденовић

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести