Додик: Нашу снагу показаће окупљање 9. јануара

БАЊАЛУКА:  Снагу Републике Српске показаће окупљање грађана око датума њеног рођења, изјавио је председавајући Председништва БиХ, Милорад Додик, и истакао да је 9. јануара важно свету послати слику о Републици која се воли.
dodik, fonet
Фото: FoNet

“Веома је важно да на обележавање Дана Републике дођу и Бањалучани и грађани из целе Републике Српске и сви Срби у близини да будемо заједно. Долазак грађана јесте оно што ће учинити тај дан значајним. Окупљање ће показати нашу снагу. Дан Републике је дан свих људи који овђе живе", рекао је Додик за Алтернативну тв.

Посебно је, казао је, важно да на прославу Дана Републике изађу Бањалучани да би о свом граду послали другачију слику од оне из претходних дана. "То ће бити мера односа Бањалучана према Бањалуци, који воле овај град и који га доживљавају свим срцем и душом", истакао је Додик. 

Наводећи да је поносан на народ којем припада и на његове вредности, председавајући Председништва БиХ честитао је свим Србима и Дан Републике и предстојећи Божић, са жељом да прославе заједно, у здрављу, срећи и љубави. 

EUR/RSD 117.0621
Најновије вести