„Избрисала“ 80 тетоважа због доделе Греми награда

Тетоваже су доживотне. Осим ако не купите тешки коректор, што је показала 25-годишња манекенка, глумица и певачица Парис Џексон на додели Греми награда, одржаној у недељу.
Skreenshot/youtube
Фото: Skreenshot/youtube

Парис Џексон је прекрила свих 80 тетоважа које има свуда по телу за потребе црвеног тепиха на 66. додели Греми награда.

За овај процес је било потребно двоје професионалних шминкера и два сата да се тешком шминком премажу сви цртежи које манекенка и глумица има по себи.

Како се види на снимку који је објавила на Инстаграму, шминкери су јој на кожу наносили боју сунђером, четком и на крају је прскали спрејом, а све да би Џексон за свечану доделу награда обукла хаљину која више открива него што покрива.

Привремено уклањање тетоважа постало је обавезни део шминкања познатих личности.

У Јужној Кореји К-поп звезде користе фластере, завоје или шминку како би сакриле тетоваже и тако избегле јавну осуду.

Глумац Џереми Ален Вајт је пред свако снимање Дизнијеве серије „Медвед“ пролазио кроз процес прекривања тетоважа тешком шминком, с којом је после морао да издржи вишесатна снимања у врелој кухињи.

Кроз слично је пролазио и Хари Стајлс због филма „Мој полицајац“ из 2022. године. Кожа му је до бесвести префарбавана уз помоћ компресора, а он је за то време морао да носи гас маску.

Како је испричао за медије, када би се на крају двочасновног префарбавања погледао у огледало и видео кожу без тетоважа, помислио би: „Како досадно тело“.

Н1 

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести