Сутра саслушање Абазовића, Кентере, Брђанина и Нововића

ПОДГОРИЦА: Пред парламентарним Одбором за безбедност и одбрану сутра ће бити саслушални шефови безбедносних служби међу којима и премијер Дритан Абазовића, који је у бившој влади као потпредседник био задужен за овај сектор и главног специјалног тужиоца Владимира Нововића у вези са наводима Еуропола да су полицијски службеници Петар Лазовић и Лјубо Миловић чланови кавачког криминалног клана.
podgorica pixabay
Фото: pixabay.com

Предвиђено је и саслушање директора Управе полиције Зорана Брђанина, шефа Специјалног полицијског одељења Предрага Шуковића, министра унутрашњих послова Филипа Адзића и вршиоца дужности директора Агенције за националну безбедност (АНБ) Саве Кентере.

Председник Одбора, Милан Кнежевић, казао је да се поставља питање да ли би се дошло до информација да оне нису у виду транскрипта објављене на порталу Либертас.

“Потребно је да се нешто појави у виду транскирпта на неком порталу или медију, а онда дођемо до тога да су надлежни имали неке инфромације у вези са случајевима о којима ћемо говорити”, рекао је Кнежевић, пренео је портал подгоричког Дана.

Еуропол је документ са транскриптима разговора Лазовића и Миловића са члановима криминалног кавачког клана надлежним црногорским службама доставио у лето прошле године.

EUR/RSD 117.4055
Најновије вести