Због невремена без струје Бар, Улцињ и Сутоморе

ПОДГОРИЦА: Због невремена које је погодило Црну Гору дошло је до квара на далеководима Подгорица-Вирпазар и Бар-Будва због чега ће Бар, Сутоморе и Улцињ вечерас бити без струје.
nevreme crna gora
Фото: Youtube Printscreen, ilustracija

Стручне службе због временских услова нису могле да поправе кварове, а због олујног ветра је пало неколико стубова на далеководу, преноси РТЦГ.

"Екипе су изашле на терен и покушали смо на све начине да отклонимо квар на далеководу Вирпазар-Подгорица 2, али у вечерњим сатима лоцирали смо квар. За екипе је било врло тешко да дођу до места где је проблем настао. Молимо за стрпљење", рекао је директор Електропреноса у ЦГЕС-у Јагош Пуповић.

Затворен пут преко Пашторовачке горе

Пут Подгорица-Бар, преко Паштровачке горе, затворен је због снега за сва возила, саопштио је вечерас црногорски Ауто-мото савез.

Како је наведено, због снега је на већини путева у северним и централним деловима Црне Горе саобраћај отежан и успорен, а понегде и на југу, преноси ЦДМ.

Саобраћај на путу од Цетиња према Будви у месту Обзовица због снега је у застоју, објавиле су подгоричке Вијести на свом сајту наводећи да је "пут затрпан и да се возила једва крећу".

EUR/RSD 117.5801
Најновије вести