привредни развој

Друштво СВИЛАЈНАЦ СЕ ДИГАО КАО ФЕНИКС ИЗ ПЕПЕЛА: Пре 16 година није постојала ниједна фирма, данас ту послује 20 успешних компанија
СВИЛАЈНАЦ: Привреда општине Свилајнац доживела је невероватан успон протеклих година, а управо домаћи привредници позиционирали су ову општину као економског лидера у Поморавском округу.
Војводина Шта све поседује Зрењанин за потенцијалне браунфилд ивестиције: ЗАМРЛИ ИНДУСТРИЈСКИ КОМПЛЕКСИ КАО АДУТ ЗА ПРИВРЕДНИ РАЗВОЈ
ЗРЕЊАНИН: Изменама и допунама Закона о планирању и изградњи, усвојеним ове недеље у Скупштини Србије, предложена је израда регистра браунфилд локација који би требало да води нова институција – Агенција за просторно планирање и урбанизам. То не би био први пут да држава покушава да преброји и активира потенцијалне браунфилд локације у Србији, односно места на којима се налазе напуштени или недовољно искоришћени објекти.
Економија Пројекат „Србија Иновира“ подржава привредни развој
БЕОГРАД: Центар за развој технолошког предузетништва и иновација (ИЦТ Хуб) је уз подршку УСАИД покренуо пројекат Србија Иновира у трајању од четири и по године, а у оквиру којег ће се активно радити на стварању окружења погодног за раст и развој иновација.
Економија Оцена "Мудиса" доказ боље крвнe слике српске економије
БЕОГРАД: Поправљена је крвна слика српске економије и како се на Србију гледа у иностранству, оценио је гостујући на РТС-у професор ФЕФА Небојша Савић саопштење рејтинг агенције "Мудис" у коме су поправљени изгледи за повећање кредитног рејтинга Србије.
Политика „ДНЕВНИК” У Вршцу: Прегршт адута за привлачење инвеститора
Иако тек две године има статус града, Вршац је један од најстаријих градова у Банату, с богатом историјом и специфичностима којима би мало који град у регији могао парирати.
Економија / Наслови Експерти из Европе у Новом Саду о привреди, туризму, руралном развоју
НОВИ САД: Међународна конференција о привредном развоју и конкурентности европских земаља окупила је у Ново Саду велики број стручњака из 12 земаља региона, Европе и света, који се баве неким од најважнијих и најактуелнијих тема кључних за политичка, економска и привредна питања Европе и света у 21. веку.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести