систем

Свет Научници: Предвидети терапију која ће имати највише успеха
Истраживачи Института "Питер Доерти“ у Аустралији открили су да имуни систем одговара на корона вирус идентично као на типични грип
Свет Пољска престаје с покушајима да удовољи ЕУ због правосуђа
ВАРШАВА: Пољски званичници кажу да влада те земље неће више покушавати да удовољи Европској унији, која је забринута због актуелних промена правосудног система Пољске. 
Војводина Пелет ће грејати учионице школе у Плавни
ПЛАВНА: Основна школа „Иво Лола Рибар” у Плавни добила је из покрајинског буџета четири милиона динара, да промени систем грејања, односно да пређе са лож уља на пелет, па ће купити нови котао за овај енергент.
Друштво Задужбинарство за очување школства на Космету
На донаторској вечери коју је, за подршку образовном систему на Косову и Метохији, Министарство просвете републике Србије организовало, ове недеље, у Београду, прикупљено скоро девет милиона динара и најављена донација још два, које ће бити распоређене на целој територији јужне српске покрајине, према анализи коју је Министарство већ урадило у образовним установама.
Друштво У возовима стјуардесе, а на ноћним линијама стјуарди
БЕОГРАД: Стјуардесе у возу, кетеринг и савремени систем за издавање карата... неке су од новина у нашим возовима које је предузеће "Србија воз" почело да уводи, верујући да ће бољи услови за путовање повећати и приходе. 
Свет САД: Успешно тестиран ТХААД систем
ВАШИНГТОН: Америчке снаге извеле су успешно тестирање система за пресретање ракета, саопштили су данас амерички војни званичници.
Свет Откривено где је Иран распоредио руске системе С-300
ЛОНДОН: На основу сателитских снимака, британски часопис "Џејн''с дифенс викли" (Janes''s Defence Weekly) открио је на којима локацијама је Иран распоредио три, од укупно четири система противваздушне одбране С-300, које је Русија испоручила Ирану прошле године.
Свет Кина: Хитно обуставити размештање система THAAD у Јужној Кореји
ПЕКИНГ: Кина је данас затражила хитну обуставу контроверзног противракетног система THAAD само неколико сати пошто су Сједињене Америчке Државе потврдиле његову оперативност у Јужној Кореји.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести