асфалт

Photo
Нови Сад НОВ АСФАЛТ У ЧЕТИРИ УЛИЦЕ У ВЕТЕРНИКУ Поправља се пут Пејићеви салаши - Немановци
Јавно комунално предузеће Пут наставља са асфалтирањем новосадских улица.
Нови Сад (ВИДЕО) ОНИ СУ ПРОВЕРИЛИ Потврђен квалитет асфалта у Ветернику
Велики број улица сређен је на територији града и приградских насеља, саопштено је у Јавном комуналном предузећу „Пут“ Нови Сад.
Photo
Нови Сад (ФОТО) ПРОЛЕЋНО СРЕЂИВАЊЕ ПУТЕВА У ПРИГРАДСKИM НАСЕЉИМА Нови асфалт у 35 улица
Од почетка пролећа екипе ЈКП „Пут” сређују саобраћајне површи­не у граду и приградским насељима, што подразумева асфалтирање, постављање банкина, али и успоривача брзине у народу познатих као „лежећи полицајци”.
Нови Сад АСФАЛТИРАЊЕ И ДАНАС НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈА: Путари најактивнији у Руменки и Ветернику
ЈКП „Пут“ и данас асфалтира и припрема улице за поправку на више локација у граду.
Нови Сад (ФОТО) ЗАХУКТАВА СЕ АСФАЛТИРАЊЕ У ГРАДУ Завршен пут на Карагачи, ради се у Буковцу и на још 8 локација
Радници „ЈКП Пут” наставили су радове на асфалтирању и поправкама коловоза у Руменки, Петроварадину, Буковцу и на више локација у Новом Саду.
Нови Сад ПОПРАВКА КОЛОВОЗА У ИНДУСТРИЈСКОЈ ЗОНИ ЈУГ Свежим асфалтом закрпили рупе
Рупе на једној од најпрометнијих градских саобраћајница, Привредниковој улици, данас су закрпљене свежим асфлатом.
Нови Сад МИЛАН ЂУРИЋ НА СРЕМСКОЈ СТРАНИ ГРАДА: „Овог месеца много радимо у Сремској Каменици“ (Фото)
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић обишао је завршне радовe које изводе радници ЈКП Пут у Улици Николе Вујића у Сремској Каменици.
Photo
Друштво (ФОТО) ОД БЛАТА И ПРАШИНЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВИ Мештани села Марковица у великом проблему због претоварених камиона
ЛУЧАНИ: Мештани драгачевског села Марковица кроз које свакодневно пролазе грађевински камиони ангажовани на изградњи деонице ауто-пута сусрећу се са великим проблемом јер се током транспорта, како кажу, на саобраћајницу просипају велике количине оштрог камења јер су ти камиони врло често претоварени.
Економија / Пољопривреда КРПИЛИ КОЛИКО СУ МОГЛИ Највећи малинари у општини Пријепоље ДОБИЈАЈУ ПУТ! Коначно КРАЈ МУКАМА с транспортом
ПРИЈЕПОЉЕ: Вредни малинари из пријепољског села Скокуће већ годинама уназад се муче приликом транспорта црвеног злата јер је пут до њихове куће у катастрофалном стању.
Нови Сад (ФОТО) МОСТ ПРЕКО РОКОВОГ ПОТОКА У ПЕТРОВАРАДИНУ БИЋЕ ГОТОВ У РОКУ Вредни путари за викенд избетонирали коловозну плочу
Радови на мосту преко Роковог потока, на државном путу другог А реда број 100, у близини пијаце, у Прерадовићевој улици у Петроварадину, одвијају се по плану и биће завршени у предвиђеном року, уколико временски и други услови то дозволе, казали су за „Дневник” из ЈП „Путеви Србије”.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести