банатски деспотовац

Спорт / Фудбал ЗРЕЊАНИНСКА ЛИГА Први пораз лидера
МСК - Напредак 1:0 (0:0)
Војводина ДНЕВНИК У БАНАТСКОМ ДЕСПОТОВЦУ Мали Париз уз Тамиш некад настањивало 5.000 душа, данас једва хиљаду (ФОТО)
Први дан пролећа водио нас је по средњем Банату, правац до Банатског Деспотовца, око ког је овогодишњи први фатаморгана чинио да село делује да је окружено с више воде него што заиста јесте.
Друштво / Lov i ribolov СТАРИ СЈАЈ ЗА ПОТАМИШЈЕ Риболовачко друштво ускоро у Банатском Деспотовцу
У Банатском Деспотовцу, селу удаљеном двадесетак километара од Зрењанина, група ентузијаста је решила да Потамишју, барем делом, врати стари сјај. Наиме, њих седморица су одлучили да оснују риболовачко друштво, са прилично јасном визијом и циљевима.
Војводина Банатски Деспотовац, село без погона и радних места очекује подршку Зрењанина
БАНАТСКИ ДЕСПОТОВАЦ: Градоначелник Зрењанина Симо Салапура, са сарадницима, замеником Сашом Сантовцем и представницима Одељења за привреду и јавних градских предузећа, посетио је јуче Банатски Деспотовац и разговарао с представницима месне заједнице.
Војводина Пите и босански лонац у сред Баната
У Банатском Деспотовцу крај Зрењанина у суботу 27. августа мештани ће обележити 77. годишњицу колонизације у Банат манифестацијом „Босански лонац и пита фест“. Програм почиње у 11 сати.
Војводина Камиони репари урнишу коловоз
БАНАТСКИ ДЕСПОТОВАЦ: Општински пут Банатски Деспотовац – Ботош, дужине 12 километара и ширине три метра, у врло је лошем стању.
Photo
Хроника Изгорео Дом културе у Банатском Деспотовцу, нема повређених
ЗРЕЊАНИН: У ноћи између четвртка и петка избио је велики пожар у центру Банатског Деспотовца, гашење још увек траје и на лицу места су четири ватрогасна возила.
Војводина Банатски Деспотовац има све мање становника
БАНАТСКИ ДЕСПОТОВАЦ: Међу селима средњобанатског редиона, која из године у годину имају све мање становника је и Банатски Деспотовац. Ово село на подручју Зрењанина, пре нешто мање од две деценије, према званичним подацима, имало је 1620 мештана, 2011. званично их је било 1291, а ове године процењује се да у месту живи  између 800 и 900 становника.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести