рочиште

Хроника Одбачен захтев за изузеће тужиоца, рочиште Беливуку сутра
БЕОГРАД: Пипремно рочиште за суђење Вељку Беливуку и припадницима његове групе се наставља сутра након што је одбачен захтев одбране за изузеће тужиоца Младена Ненадића.
Хроника У Вишем суду у Новом Саду одржано је прво рочиште за условни отпуст преко видео линка
У Вишем суду у Новом Саду дана 17.11.2021. године одржано је први пут рочиште за условни отпуст преко видео линка, односно путем видео-конференцијске везе између Вишег суда у Новом Саду и Казнено поправног завода у Сремској Митровици.
Хроника Мирослав Алексић стигао у Палату правде, рочиште се одлаже
БЕОГРАД: Власник школе глуме Мирослав Алексић стигао је у Палату правде где данас у Вишем суду у Београду треба да се одржи рочиште пред суђење поводом оптужби за више силовања и полно узнемиравање полазница његове школе.
Хроника Сутра припремно рочиште за суђење Николи Малбаши
БЕОГРАД: Бившем фудбалеру Николи Малбаши сутра би требало да буде одржано припремно рочиште пред почетак суђења, поводом оптужби да је 8. јула 2020. године ножем избо Игора Нешковића, који је задобио тешке телесне повреде опасне по живот.
Хроника Припремно рочиште за троструко убиство 3. фебруара
Припремно рочиште у случају троструког убиства, за које је оптужен Горан Јанковић из Новог Сада, заказано је за 3. фебруар, а закон предвиђа да је на том рочишту јавност искључена, сазнаје „Дневник”.
Хроника Глишић: Трифуновић је “велика јуначина”
У Трећем основном суду у Београду јуче је одржано припремно рочиште по тужби председника Извршног одбора СНС Дарка Глишића против председника ПСГ Сергеја Трифуновића због његове изјаве да је Глишић "примитивац".
Хроника Рочиште за паљење амбасаде САД по трећи пут одложено
БЕОГРАД: Пред Вишим судом у Београду данас је по трећи пут одложено припремно рочиште пред суђење петорици полицијских службеника који се сумњиче за пропусте у обезбеђењу током и после митинга "Косово је Србија" 2008. године, када је запаљена амбасада САД у Београду.
Хроника Цвијовић и његов зет на оптуженичкој клупи због кокаина
У Специјалном суду у Београду данас би требало да се одржи ново припремно рочиште Радославу Цвијовићу, кога медији називају „новосадски Ескобар”, поводом оптужби да је организатор криминалне групе која је кријумчарила кокаин, а с њим ће се наћи и његов зет Славко Павлов.
Хроника Америчка ''фока'' 28. децембра пред Вишим судом у Београду
БЕОГРАД: Припремно рочиште у процесу против бившег америчког маринца, припадника елитне јединице "Фоке" Данијела Дејвида Корбета и још тројице спрских држављана који се терете за недозвољено ношење оружја заказано је за 28. децембар пред Вишим судом у Београду.
Свет АП: И порно глумица на рочишту о подацима везаним за Трампа
ВАШИНГТОН: Очекује се да ће порно глумица Сторми Данијелс данас присуствовати рочишту на којем амерички федерални судија разматра начин да се ревидира материјал који је ФБИ запленио од личног адвоката председника САД Доналда Трампа, како би се утврдило да ли би тај материјал требало да буде заштићен, наводи АП.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести