рукометна суперлига србије

Спорт / Вошин кутак ФРАН ЛУЧИН, ГОЛМАН РУКОМЕТАША ВОЈВОДИНЕ ЗАДОВОЉАН СЕЗОНОМ: Пишемо странице клупске историје
Рукометни клуб Војводина новом 12. титулом потврдио је примат у домаћем првенству. Црвено-бели су били оспоравани након пораза у финалу Купа Србије, али су затим одиграли плеј-оф Суперлиге без пораза, у два наврата савладали незгодну Металопластику и продужили доминацију српским рукометом. Воша је као и претходних година имала одличан тим, саставњен од младих играча, али и прекаљених асова, који су најбољи кад је најпотребније. У одлучујућим моментима утакмица ове сезоне одбрана Новосађана била је на висини задатка и показала да је то оно у чему су ненадмашиви.
Спорт / Вошин кутак РУ­КО­МЕ­ТАШ ЈО­ВИ­ЦА НИ­КО­ЛИЋ О ПО­ВРАТ­КУ У НО­ВИ САД И КЛУП­СКИМ АМ­БИ­ЦИ­ЈА­МА: На­пре­дак ви­дљив из утак­ми­це у утак­ми­цу
Ру­ко­мет­ни клуб Вој­во­ди­на ће на­ред­не се­зо­не игра­ти без стан­дар­ног пи­во­та Лу­ке Ро­га­на ко­јег су до­бре пар­ти­је у дре­су срп­ског шам­пи­о­на пре­по­ру­чи­ле Бун­де­сли­га­шу Лај­пци­гу. Пре го­ди­ну и по из Во­ше је у нај­ја­чу свет­ску ли­гу оти­шао Јо­ви­ца Ни­ко­лић, а са­да је по­но­во у Но­вом Са­ду и у цр­ве­но-бе­лом.
Спорт / Рукомет ПЛЕЈ-АУТ: У ВОЈВОЂАНСКОМ ДЕРБИЈУ ПРОЛЕТЕР ДОЧЕКУЈЕ ЈУГОВИЋ: Каћани иду по бодове
Рукометаши зрењанинског Пролетера и каћког Југовића одмериће снаге сутра од 18 часова, у Кристалној дворани, у 2. колу плеј–аута Суперлиге. Тренутно, Пролетер се налази у лошијој позицији, док је Југовић пет бодова од зоне испадања.
Спорт / Рукомет РУКОМЕТАШИ ЈУГОВИЋА ПОРАЖЕНИ ОД ОБИЛИЋА У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ Трилер припао домаћину
Рукометаши Југовића поражени су од Обилића у првом колу плеј-аута Суперлиге Србије.
Спорт / Рукомет РК ЈУГОВИЋ ДОБИО НОВО РУКОВОДСТВО: Алекса Радукин на челу
Рукометни клуб Југовић, после оставке Марка Митровића (8. фебруара), добио је ново руководство.
Спорт / Рукомет РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ СУТРА ГОСТУЈУ ОБИЛИЋУ У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ: Нема опуштања у првенству
Актуелни шампиони Србије рукометаши Војводине направили су сјајан резултат у уторак савладавши Ла Риоху у Шпанији у четвртом колу Лиге Европе са 32:29 (17:15). Тријумфом у Логроњу пулени Бориса Ројевића су пришли на корак до пласмана у наредну фазу такмичења. Ипак, пред нове европске окршаје Воша ће сутра одмерити снаге са Обилићем у 11. колу Суперлиге Србије од 18 часова у Београду.
Спорт / Рукомет РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ ЈЕДИНИ НЕПОРАЖЕНИ НАКОН ШЕСТ КОЛА У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ: Шапчани пали у Новом Саду
Рукометаши Војводине савладали су Металопластику из Шапца са 27:23 (16:11) у шестом колу Суперлиге Србије.
Спорт / Рукомет ТРЕНЕРИ НЕЗАДОВОЉНИ ПОСЛЕ РУКОМЕТНОГ ДЕРБИЈА У НОВОМ САДУ: Ројевић: Несхавтљиве грешке
Рукометаши Војводине савлдали су Партизан са 32:24 (14:12) у четвртом колу Суперлиге Србије. Новосађани су ушли у сусрет као фаворити и оправдали су очекивања.
EUR/RSD 117.0912
Најновије вести