нема

Политика На Косову од јутрос опет нема српске дневне штампе
Представник фирме "КИМ Беоколп“ из Северне Митровице Звездан Михајловић рекао је за Косово онлајн да је штампа јутрос враћена са прелаза Јариње, јер је нова уредба ступила на снагу само неколико сати након њеног доношења у Приштини.
Политика Вујачић: Жеља САД за брзим решењем нема велике шансе
БЕОГРАД: Бивши амбасадор Србије у Вашингтону Иван Вујачић оцењује да покушај Американаца да се дође до брзог решења за косовски проблем нема велике шансе.
Политика Покрајинска влада: Нема гашења школа у Војводини
НОВИ САД:  Покрајинска влада саопштила је данас да није донела нити ће донети одлуку о гашењу било које школе у АП Војводини и поручила Савезу за Србију да не обмањују грађане.
Политика Вулин : Приштина жели да представи да нема хуманитарне кризе на КиМ
БЕОГРАД:  Камионима са робом које је Рамуш Харадинај послао на север КиМ Приштина је желела да представи да нема хуманитарне кризе у српским општинама и да има хране, каже министар одбране Александар Вулин и додаје да су ту акцију назвали хуманитарном, а да су заправо робу продавали народу без рачуна.
Свет Белгија: Нема доказа да се Хуавеј може користити за шпијунажу
БРИСЕЛ: Белгијски центар за сајбер безбедност није нашао доказе да се телекомуникациона опрема Хуавеј технологије може користити за шпијунирање.
Свет Спасојевић: Нема повређених Срба у пожарима у Грчкој
АТИНА:  У пожарима у Грчкој нема повређених ни несталих српских држављанина, рекао је вечерас амбасадор Србије у тој земљи Душан Спасојевић и истакао да је у месту Лутраки где има српских туриста ситуација мирна.
Свет Брод са 629 миграната нема где да пристане
РИМ:  Брод на ком се налази 629 миграната, спасених на Медитерану, још не зна где ће да пристане, пошто су га одбиле и Италија и Малта.
Свет Русија покренула истрагу о паду путничког авиона (видео)
МОСКВА: Руски истражни комитет покренуо је истрагу о паду авиона руске авиокомпаније "Саратов ерлајнз" који се данас срушио у Московском региону са 65 путника и шест чланова посаде, а истрага је покренута на основу оптужби за кршење прописа о безбедности лета.
Свет Снажна експлозија на југу Турске, нема повређених
АНКАРА: Турски медији јављају да се снажна експлозија догодила данас недалеко од полицијске станице на југу Турске, у граду Адани у провинцији Сејхан, а да повређених нема.
Економија Ружић: Нема повластица за општине које су у дуговима
УЖИЦЕ:  Министар за државну управу и локалну самоуправу Бранко Ружић изјавио је да ниједна локална самоуправа, па ни она у Крагујевцу, неће бити у повлашћеном положају приликом решавања проблема презадужености .
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести