слање

Свет Турска шаље мировњаке у Азербејџан
АНКАРА: Турски парламент одобрио је слање мировних трупа у Азербејџан које ће надгледати поштовање споразума о прекиду ватре око Нагорно-Карабаха, пренео је АП.
Политика Пуповац: Изасланик Србије у Грубору је порука
Председник СДСС и посланик у хрватском парламенту Милорад Пуповац, изјавио је данас да чињеницу да председник Србије Александар Вучић у Груборе сутра шаље изаланика, тумачи као поруку.
Свет COVID-19: Русија послала медицинску помоћ Сједињеним Државама
МОСКВА: Руски авион са медицинском опремом полетео је за Сједињене Америчке Државе, саопштило је руско Министарство одбране данас.
Свет Борел се нада да неће бити потребно слати војску у Грчку
ЗАГРЕБ: Шеф европске дипломатије Жозеп Борел изјавио је у Загребу да се нада да европске земље неће морати да шаљу војску на границу између Грчке и Турске ради заустављања могућег новог таласа избеглица из Сирије.
Свет Ердоган: Турска ће послати војску у Либију почетком јануара
АНКАРА:  Турска ће послати војску у Либију, на захтев Триполија, већ наредног месеца, изјавио је турски председник Реџеп Тајип Ердоган.
Војводина Обележана годишњица насилног слања у норвешке логоре
КИКИНДА: Комеморативни скуп одржан је крај споменика интернирцима, положени су венци и тиме одата пошта Кикинђанима које су немачки фашисти интернирали 6. маја 1942. године.
Свет Трамп налаже НАСА-и да шаље астронауте на Месец и Марс
ВАШИНГТОН: Председник САД Доналд Трамп потписаће данас директиву о свемирској политици чији је циљ - поново упућивање америчких астронаута на Месец, а потом и на Марс, саопштила је данас Бела кућа.
Свет Ирачки парламент тражи слање трупа на север код Курда
БАГДАД: Ирачки парламент затражио је данас да се у спорне области на северу земље, које су под контролом Курда од 2003. године, упуте трупе, јавила је агенција АФП, напомињући да је позив упућен на дан одржавања референдума о независности курдског региона.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести