"Рајанер"

Свет Лукашенко наредио принудно слетање авиона; Ухапшен опозициони блогер
МИНСК: Председник Белорусије Александар Лукашенко наредио је данас принудно слетање у Минск авиона компаније Рајанер у којем је путовао истакнути опозициони блогер Роман Проташевич.
Економија / Наслови Италија: Рајанеру прети забрана летова због непоштовања мера
РИМ: Италијанска Управа за цивилно ваздухопловство ЕНАЦ запретила је данас ирској авио-компанији Рајанер обуставом одобрења летова у земљи због непоштовања правила о мерама заштите одређених за време епидемије корона вируса.
Економија / Наслови Рајанер обновио летове из Ниша ка Берлину
НИШ: Ирска авио-компанија Рајанер је обновила летове из Ниша ка Берлину, после четири месеца паузе због пандемије корона вируса.
Економија / Наслови Рајанер обнавља 40 одсто летова од 1. јула
ДАБЛИН: Ирски нискотарифни авио-превозник Рајанер је саопштио да ће од 1. јула обновити 40 одсто летова предвиђених редом летења, уколико владе укину ограничења за летове унутар ЕУ и примене на аеродромима мере за заштиту јавног здравља.
Економија / Наслови Рајанер: Отказ за 15 одсто запослених, плате мање за 20 одсто
ДАБЛИН: Авиокомпанија Рајанер најављује отпуштање 15 одсто запослених како би смањио трошкове током епидемије корона вируса, пренео је Ројтерс.
Економија / Наслови Рајанер: Имамо вишак од 900 пилота и кабинског особља
ДАБЛИН: Авио-компанија Рајанер има 500 пилота и 400 чланова кабинског особља више него што је потребно, а укидање радних места биће најављено наредних недеља, рекао је извршни директор Рајанера Мајкл О'Лири у видео поруци запосленима.
Економија / Наслови Рајанер планира да снизи цене карата за шест одсто
ДАБЛИН: Ирска авиокомпанија Рајанер саопштила је да планира да снизи цене карата за шест одсто током лета због пребукираности у Немачкој и бојазни од ефеката Брегзита у Великој Британији.
Свет Рајанеров авион принудно слетео у пратњи борбених авиона
ЛОНДОН: Авион компаније "Рајанер" данас је принудно слетео на аеродром Станстед услед информације о могућој опасности.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести