Рајанер обновио летове из Ниша ка Берлину

НИШ: Ирска авио-компанија Рајанер је обновила летове из Ниша ка Берлину, после четири месеца паузе због пандемије корона вируса.
rajaner avion
Фото: pixabay.com

Како се наводи у заједничком саопштењу ирске нискобуџетне компаније и Аеродрома Србије, Берлин је тако прва линија Рајанера која се реализује у летњем реду летења.

Линија до Малте се очекује средином августа месеца када власти те земље укину рестрикције за путовања.

Грађани Србије сада могу да планирају летњи одмор по, како се наводи, најнижим ценама, придржавајући се нових здравствених мера које је Рајанер препоручио како би заштитио здравље своје посаде и купаца.

У склопу обнове летова из Ниша ка Берлину, ирска компанија је покренула продају седишта по цени од 26,99 евра у једном правцу и то за путовања до октобра 2020. године, а уз услов да буду резервисана до среде 5. августа, искључиво на званичној веб страници авио-компаније "www.ryanair.com".

С обзиром да ће седишта по овим ценама брзо бити продата, путници би требало да се што пре пријаве на ''www.ryanair.com'' и избегну да пропусте ову прилику, рекла је Олга Павлонка представница Рајанера.
Душан Кнежевић, представник нишког аеродрома "Константин Велики" рекао је да обнова летова Рајанера повећава број дестинација са тог аеродрома.

Поред лета за Берлин, очекујемо да ће се дестинације на којима је Рајанер летео из Ниша пре пандемије постепено обнављати, као и да ће се увести нове, рекао је Кнежевић, додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести