Урал

Свет ПРВО УРАЛ, САД РЕКА ТОБОЛ Водостај достигао ''опасан ниво'' од 865 центиметара
МОСКВА:Водостај реке Тобол код руског града Курган данас је достигао опасан ниво, након што је у протеклих неколико сати ниво воде порастао за 15 центиметара, достигавши 865 центиметара, саопштила је регионална влада.
Свет УРАЛ И ДАЉЕ ПРЕТИ Водостај код Кургана за један дан ПОРАСТАО ЗА 111 ЦЕНТИМЕТАРА
МОСКВА: Водостај на реци Тобол код руског града Курган порастао је за 111 центиметара за један дан и достигао ниво од 742 центиметра, саопштиле су локалне власти.
Свет МАЛО ЛАКШЕ Ниво Урала у близини руског Оренбурга ПРВИ ПУТ ПАО на 1.185 цм
МОСКВА: Ниво воде реке Урал у близини руског града Оренбург пао је на 1.185 ценитиметара, саопштио је руски Директорат министарства за ванредне ситуације.
Свет ХАОС У РУСИЈИ: Ниво реке Урал у Оренбургу премашио 11 метара, СТОТИНЕ КУЋА ПОД ВОДОМ
МОСКВА: Ниво воде у реци Урал у Оренбургу, у руској Оренбуршкој области, премашио је током ноћи 11 метара и достигао 1.120 центиметара, изјавио је први заменик градоначелника Алексеј Кудинов.
Свет КАТАСТРОФА НА УРАЛУ ПРЕЛАЗИ У КАТАКЛИЗМУ Расте ниво реке код Оренбурга у Русији
ОРЕНБУРГ Ниво реке Урал код Оренбурга у руској Оренбуршкој области повећао се преко ноћи за 38 центиметара и јутрос је износио 1.060 центиметара, чиме је ниво ванредне одбране од поплава премашен за 130 центиметара, саопштила је данас администрација Оренбуршког округа.
Свет После пуцања бране Урал порастао ЗА ПОЛА МЕТРА, У ТОКУ ОПШТА ЕВАКУАЦИЈА (ВИДЕО)
ОРЕНБУРГ:Ниво воде у реци Урал у руском граду Оренбургу порастао је током ноћи за скоро 50 центиметара, рекао је први заменик градоначелника Алексеј Кудинов.
Спорт / Фудбал Фудбалери Војводине оставили солидан утисак против Урала
Забележили су прву победу у припремном периоду фудбалери Војводине, савладали су по имену до сада најјачег ривала, руски Урал из Јекатеринбурга (2:1).
Свет Русија потврдила повећану радиоктивност изнад Урала
МОСКВА: Руске власти потврдиле су данас извештаје о повећаној радиоактивности у ваздуху изнад планине Урал.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести