шверц

Хроника ТОРБЕ ПУНЕ СТАРИНА Покушао да прошверцује преко 300 комада старинског покућства, бодежа, часовника и накита...
Царински службеници су 23. априла на граничном прелазу Хоргош, у сарадњи са полицијом, открили необичан покушај једног путника, да у личном пртљагу прокријумчари преко 300 комада старинског покућства, бодежа у корицама, часовника и накита, за које се претпоставља да би поред материјалне, могли имати и антиквитетну вредност. 
Хроника ПОКУШАО ДА ПРОШВЕРЦУЈЕ 20.000 ЕВРА ПРЕКО ГРАНЕ Камионџију Албанца УХВАТИЛИ ХРВАТИ, казна је БРУТАЛНА
Хрватски цариници спречили су покушај илегалног уношења новца на граничном прелазу Карасовићи.
Хроника КАКАВ УЛОВ ЦАРИНИКА На Батровцима заплењена луксузна роба у вредности од 100.000 ЕВРА, погледајте шта су све нашли! (ФОТО/ВИДЕО)
Царински службеници су 15. априла 2024. године на граничном прелазу Батровци, у сарадњи са полицијом, запленили непријављен луксузни накит, обућу и галантерију светски познатих брендова, чија је вредност процењена на готово 100.000 евра, саопштено је из Управе царина.
Магазин / Путовања СВИ СУ ЗАНЕМЕЛИ ОД ОВОГ ПРИЗОРА НА АЕРОДРОМУ Невероватно шта су жени пронашли у коферу! (ВИДЕО)
Једна жена ухваћена је у покушају шверца на међународном аеродрому у кинеском граду Гуангџоу.
Хроника СПРЕЧЕН ШВЕРЦ МИНЕРАЛА У пртљагу аутобуса пронађена 63 минерална камена
Царински службеници су на граничном прелазу Хоргош, у сарадњи са полицијом, спречили покушај кријумчарења пошиљке пуне минерала.
Хроника ПОСЛЕ ПЕТ ГОДИНА Настављен претрес за шверц 570.000 литара нафте Дунавом
У По­себ­ном оде­ље­њу но­во­сад­ског Ви­шег су­да за су­зби­ја­ње ко­руп­ци­је јуче је напокон настављен претрес започет пре око пет година, тро­ји­ци окри­вље­них за кри­јум­ча­ре­ње ви­ше од 570.000 ли­та­ра евро­ди­зе­ла, пло­ви­ли­ма, то­ком Ду­на­ва, 2018. го­ди­не.
Photo
Хроника КУЛСКА ПОЛИЦИЈА СПРЕЧИЛА ШВЕРЦ Одузето 295 литара алкохолног пића за које се сумња да су фалсификат
Припадници Министарства унутрашњих послова у Кули ухапсили су Н. М. (1991) и Б. М. (1963) из околине овог града због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољен промет акцизних производа.
Хроника Код Врбашанина пронађена пуна бурад дувана; Заплењене и машине за сечење и пресовање
Припадници  Министарства унутрашњих послова у  Врбасу запленили су више од 400 килограма нелегалног дувана, пронађених у комбију четрдесетседмогодишњег мештанина Куцуре.
Хроника (ФОТО) ГАРДЕРОБА ВРЕДНА ПРЕКО 1,5 МИЛИОНА ДИНАРА ЗАПЛЕЊЕНА Цариници спречили шверц јакни, џемпера, прслука, дуксева, патика...
Царински службеници су 16. фебруара 2024. године на граничним прелазима Батровци и Хоргош, у сарадњи са полицијом, спречили два покушаја кријумчарења гардеробе, чија је укупна вредност процењена на више од милион и по динара.
PhotoVideo
Хроника „ПАО“ НА КЕЛЕБИЈИ ЗБОГ МИРИСА Цариницима рекао да нема НИШТА ЗА ПРИЈАВУ, али кад је отворен ТОВАРНИ ДЕО комбија - ЗАПАХНУЛО Ево шта је Србин покушао да „ПРЕБАЦИ“ у Немачку (ФОТО, ВИДЕО)
Цариници су на граничном прелазу Келебија, у сарадњи са полицијом, спречили покушај кријумчарења 200 килограма сувог меса спакованог у товарни део једног комбија.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести