ходочашће

Video
Магазин / Наслови (ВИДЕО) „Брате мој, како ти је?“ ТРЕЋЕГ ДАНА ХОДОЋАШЋА до Егине НИКОЛА се у Великој Плани срео с оцем Предрагом! Оно што му је рекао је ПРЕЛЕПО: "Отац те је научио да. Господ те томе учи"
Отац Предраг је пожелео срећу Николи на овом хуманом путу.
Магазин / Гламур Ево колико новца је Роквић скупио од тренутка кад је кренуо на пут: Цифра је за поштовање
Никола Роквић огласио се кратким видеом у којем је саопштио колико новца је "Фондација Породица" коју је основао са супругом Бојаном прикупила за два дана, од тренутка када је он кренуо у своју хуману мисију и ходочашће.
Video
Магазин / Гламур "ДАНАС ДУВА ВЕТАР, али НИЈЕ СТРАШНО" Ево с каквим проблемима се сусрео НИКОЛА РОКВИЋ другог дана ХОДОЧАШЋА до Грчке (ВИДЕО)
Никола Роквић и његова супруга Бојана основали су фондацију која има за циљ да помогне онима којима је помоћ најпотребнија, а певач је пешака кренуо пут Атине, до манастира Светог Нектарија Егинског, и на том путу ће прикупљати средства за дечију онкологију.
Магазин / Занимљивости (ФОТО, ВИДЕО) НАШ ПОЗНАТИ ПЕВАЧ НА ХУМАНОЈ МИСИЈИ Никола Роквић пешачи 1.150 километара за помоћ болесној деци
Наш певач Никола Роквић кренуо је пешке на пут до Грчке и треба да пређе 1.150 километара како би помогао онима којима је помоћ потребна.
Video
Друштво СРБИН ПЕШКЕ СТИГАО НА ОСТРОГ ИЗ НЕМАЧКЕ Ево шта је после 35 дана и 1.400 препешачених километара поручио (ВИДЕО)
Милан Ђундић је 3. марта пешке кренуо из Немачке на ходочашће у манастир Острог, на пут дуг преко 1.400 километара.
Нови Сад „ХОДОЧАШЋЕ НА КРФ” У ДОМУ ВОЈСКЕ У знак сећања на страдале Србе током албанске голготе
Предавање „Ходочашће на Крф” кустоса Српске куће на Крфу Љубомира Сарамандића одржаће се у четвртак, 7. марта, у 19 сати у великој сали Дома Војске Србије (Београдски кеј 9). Улазак је бесплатан.
Нови Сад УСПЕЛИ СУ Зоран и Марко ИСТРЧАЛИ 564 КИЛОМЕТРА до Острога за Ленку
Новосађани Марко Станковић и Зоран Ракић, који су 12. августа кренули у хуману мисију „Милион корака за Ленку”, у суботу увече су истрчали и последњи 564. километар до манастира Острог.
PhotoVideo
Магазин / Путовања И ЖЕНЕ МОГУ НА СВЕТУ ГОРУ НА ХОДОЧАШЋЕ Не, не морају да се камуфлирају у мушкарце
У складу са Статутом Свете Горе, на Светој гори могу да бораве само мушкарци, док је женама улазак строго забрањен.
Војводина СТЕФАН ПАДРОВ Пешице до манастира да би помогао оболелој деци
ЕЛЕМИР: Младић из Елемира Стефан Падров успешно је остварио своју хуманитарну мисију подршке за двоје болесних малишана.
Свет Ријад: Хаџ почиње 29. јула
РИЈАД: Овогодишњи хаџ, у којем ће, одлуком саудијских власти, због пандемије корона вируса моћи да присуствује само око 1.000 верника, почеће 29. јула, саопштено је у Ријаду.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести