Ђаци генерације на билбордима у четири бачке општине

Удружење за промоцију друштвене одговорности, кроз пројекат „Учим+Знам=Вредим” у протеклом периоду промовисало је најбоље новосадске ђаке.
uzv-temerin
Фото: Учим+Знам=Вредим

Своју активност наставило је у четири бачке општине - Жабљу, Србобрану, Темерину и Бачком Петровцу, где је ових дана уприличено фотографисање ученика који су изабрани за ђаке генерације у школама ове четири општине. У наредним данима биће фотографисани и најбољи ђаци из општина са сремске стране – Сремских Карловаца и Беочина.

„Било је лепо видети нова, али и нека позната лица која ће с јесени бити промовисана на билбордима у тим општинама. Овом приликом захваљујемо се председницима општина Бачки Петровац и Србобран Срђану Симићу и Радивоју Парошком, члану жабаљског Општинског већа за образовање Лазару Чонкићу и директорки ОШ „Петар Кочић“ у Темерину Александри Мишковић, који су нам изашли у сусрет и обезбедили простор за фотографисање најуспешнијих ђака основних и средњих школа”, кажу активисти пројекта „Учим+Знам=Вредим” уз поруку да настављају борбу за праве вредности и промоцију правих друштвених узора.       

В. Х.

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести