Паркинг код спортског центра у Новом Бечеју

НОВИ БЕЧЕЈ: Почели су радови на изградњи простора за паркирање испред Спортско -рекреативног центра „Јединство“ у Новом Бечеју, пошто је предходно завршена реконструкција платоа испред спортског објекта.
1

План је да се изгради паркинг од самог почетка, раскрснице са Улицом Вука Караyића) до скретања у Иве Лоле Рибара, док ће тротоар који се уз то гради бити нешто краћи.  Председник Савета месне заједнице Миленко Гарчев казао је да радови коштају 4,7 милиона динара и да се очекује да посао буде завршен за месец и по дана.

- Месна заједница Нови Бечеј финансирала је реконструкцију платоа испред Спортско - рекреативног центра „Јединство“ па је после уређења овог простора и замене бехатон коцака, на ред дошао и паркинг установе -подсетио је Гарчев . - Наставља се оно што је било започето. Сви знамо да је Месна заједница урадила, најпре, плато који сада лепо изгледа.

Поред тога што се налази испред спортске хале, у питању је и сам центар Новог Бечеја,  па је Савет МЗ донео одлуку да се уреди и паркинг. Колико ће он добро доћи за саме спортске манифестације, толико ће користити и за све остале манифестације у Новом Бечеју, када је тешко наћи место за паркирање возила, појаснио је Гарчев.

Приликом изградње паркинга биће урађени и одводи, како се више не би скупљала вода после кише, што се често дешавало на том потесу.

З. Д.

EUR/RSD 117.5880
Најновије вести