У Панчеву отворен центар за родитеље

ПАНЧЕВО: Након Ковачице Центар за родитеље добило је и Панчево. Недавно је отворен при Предшколској установи „Дечја радост” у Улици Ослобођења 19, захваљујући Фондацији Новак Ђоковић, партнерима Тхе Хуман Сафетy Нет и Ђенерали осигурање Србија, а уз подршку Града Панчева.
10 pancevo centar 3
Фото: Град Панчево

У оквиру пројекта „Прошири утицај – иновативне вишегодишње стратегије” идеја је да се у Србији отвори 15 оваквих центара. Центри за родитеље представљају јединствен пројекат који се на територији Републике Србије реализује први пут, а настао је са циљем да се полазници програма додатно оснаже родитељи и старатељи, како би се што боље старали о својој деци. Такође, идеја пројекта је и ширење друштвеног утицаја на најугроженније породице и амбициозне предузетнике. Радионице за родитеље се одвијају по програму „Подршка, не перфекција”.

Чланица Градског већа Панчева задужена за образовање мр Татјана Божић присуствовала је свечаном отварању Центра за родитеље и нагласила да Град Панчево пружа пуну подршку и да је ту за сваку врсту сарадње.

Л. Р.

EUR/RSD 117.3314
Најновије вести