Уведена ванредна ситуација у Општини Нови Бечеј

НОВИ БЕЧЕЈ: Председник општине Нови Бечеј Саша Максимовић, прогласио је данас ванредну ситуацију на целој територији те средњобанатске општине, а на основу Закључка Штаба за ванредне ситуације.
novi becej, Dnevnik/Radivoj Hadžić
Фото: Дневник/Радивој Хаџић

Како се наводи у Одлуци, ванредна ситуација проглашава се због ширења епидемије заразне болести Ковид 19, а ради спровођења превентивних и оперативних мера заштите безбедности и здравља становништва, преноси сајт РТВ.

Општински штаб за ванредне ситуације донео је на јучерашњој телефонској седници и нове мере, према којима се, од данас, 24. новембра, закључно са 3. децембром, ограничава радно време угоститељских објеката (ресторана, кафића, барова, клубова и слично), трговинских центара, позоришта, биоскопа и других установа културе и приређивача посебних и класичних игара на срећу, па тако ти објекти неће радити у периоду од 18 часова до 5 часова ујутру наредног дана.

Одсеку за инспекцијске службе Општинске управе Нови Бечеј наложена је мера појачаног надзора над применом мера прописаних тим закључком.

EUR/RSD 117.5753
Најновије вести