Жабаљски малишани уживали у приредби

ЖАБАЉ: Фабрика шећера  АД „Шајкашка „ у  Жабљу која послује у саставу грчке компаније “ Хеленик шугар”  обезбедила је 83 новогодишња пакетића за децу са посебним потребама и децу без родитељског старања.
Žabalj, centar Foto: Dnevnik.rs/R. Hadžić
Фото: Жабаљ, центар Фото: Дневник.рс/Р. Хаџић

Том приликом Удружење “Алтруист” и Дневни центар при Центру за социјални рад “Солидарност” под покровитељством Општине Жабаљ, су припремили пригодну новогодишњу приредбу коју су извела деца са посебним потребама, за родитеље, хранитеље, представнике Општинске управе( чланове Већа задужене за социјалнуполитику,образовање,спорт и удружења) и представнике Фабрике шећера.

Уз музику и послужење присутни су уживали у представи. Председник удружења “Алтруист” Анђелко Томић и директор Центра за социјални рад Мирослав Буњевачки су се обратили присутнима пожелевши им срећне празнике, а представници “Шећеране” се захвалили у име деце , родитеља и хранитеља.

Из Фабрике шећера Вања Пејаковић је рекла да јој је част што присуствује овом догађају, наводећи да ће фабрика шећара” Шајкашка” и убудуће учествовати у помоћи. На радост деце Деда Мраз (волонтер Удружења) је поделио пакетиће. 

В. Х.

EUR/RSD 118.3347
Најновије вести