Зрењанин суфинансира усавршавање ученика и студената

ЗРЕЊАНИН: Град Зрењанин је расписао јавни позив за суфинансирање стручног усавршавања ученика и студената у 2019. години.
Zrenjanin
Фото: Град Зрењанин

Право да конкуришу имају ученици средњих школа, као и студенти високошколских установа чији је оснивач Република Србија, Аутономна Покрајина Војводина или локална самоуправа.

Град додељује новчана средства за суфинансирање активности стручног усавршавања ученика и студената које се односе на учешће на семинарима, радионицама, скуповима различитих едукативних, научних и друштвено одговорних програма и пројеката, на националним и међународним такмичењима и олимпијадама знања, научим скуповима, конференцијама и конгресима, суфинансирање израде, објављивања научних радова у стручним часописима, као и различитих облика стручног усавршавања у земљи и иностранству који доприносе унапређивању личних и професионалних вештина ученика и студената.

Осим потребне документације, обавезан је услов и да ученици и студенти имају пребивалиште на територији Зрењанина.

Јавни позив за суфинасирање стручног усавршавања је отворен до 15. децембра, односно до утрошка средстава обезбеђених за ову намену. Више информација може се пронаћи на службеном сајту Града Зрењанина.
 

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5827
Најновије вести