Обесправљеним радницима треба више од психолога

Назад на вест
Коментари
mario
26.03.2018 • 08:46
U našem društvu izgleda da je najpoželjnije komentarisati i kritikovati druge! Kada bi se svi trudili, da umesto toga, daju svoj lični doprinos unapređenju države i društva, bilo bi nam svima bolje. Koji su doprinos unapređenju života i radi dali sociolozi, voleo bih da znam?
Radnik
26.03.2018 • 14:41
Postovana Nado,
Mislim da ste pokretanje pilot projekta izvukli iz konteksta.
Ovim projektom Sindikat pokusava da na jedan novi nacin pomogne radnicima , tako sto ce lakse da prevazidju posledicu obespravljnog polozaja.
Niko ne kaze da Sindikat odustaje od svog osnovnog cilja, a to je borba za boliji polozaj radnika, vec i na ovaj nacin pokusava da pruzi pomoc radnicima, kako bi sto lakse preprodili moguce krizne situacije, sto je za svaku pohvalu, a ne osudu.

nina
26.03.2018 • 15:12
Ljudi, pred nama je Tehnološka revolucija, u njoj se treba snaći i pronaći sebe! Radniku je zaista potrebna psihološka pomoć jer sve to treba izdržati i preživeti. I zato, bravo sindikati!!! Savremeni poslovi traže savremene ideje! Treba ići korak napred a ne dva u nazad! Okrećemo se budućnosti pa kakva god da je, moramo da plivamo. U potpunosti podržavam vašu ideju i srećna sam što tako nešto postoji kod nas.
bankar
26.03.2018 • 15:31
sindikati, jedini ste vi ostali da nas tretirate kao ljudska bića koja imaju pravo na dostojanstven život i rad. Hvala vam. Za sve ostale smo mašine koje treba da rade bez pauze i gašenja! Ljudskost i briga o čoveku kao ljudskom biću izgleda da je iskorenjena u našem društvu. Mario je u pravu kada kaže da se sve svodi na kriticizam.
penzioner
26.03.2018 • 15:45
Sociolozi, šta nam vi nudite? Možda ste nekada imali uticaj na društveni poredak koji više ne postoji, pa ste i vi sa njim nestali. Gde ste, ne osecamo vaš uticaj na društvo!
Остави коментар
3 + 3 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести