Брнабић и министри положили венац на место убиства Ђинђића

Назад на вест
Коментари
Boza Bogdanovic
12.03.2019 • 16:05
Zna se ko je pucao i naredio, a kada cemo saznati ko je iz DOS-a to aminovao. Ne ubija se premijer bez razloga, osim ako to ne uradi neki ludak da se proslavi. Ubice Djindjica ne spadaju u ludake, vec u „srafove“ organizovane „masine za ubijanje“. Legija i Zvezdan su dva robota, koji „rade na dugme, kada ih ukljucis“. Ukljucili su ih, i oni su zavrsili posao.
Srbija se koprca vec tri decenije. Istok ili zapad, EU ili Rusija. Odavno je rascisceno sta su zagovarali Mira Markovic, Milosevic i najveci tajkuni, da spase vlast i milijarde dolara koje su opljackali. Jos tada su nudili svim drzavama bivseg SSSR-a da udjemo u zajednicu sa njima. Djindjic je bio jedan od retkih lidera DOS-a koji se 100% zalagao za ulazak Srbije u EU. To niko ne moze da ospori, niti je iko i pokusao. Ocigledno je da je imao neprijatelje i u samom DOS-u. Zato je i izgubio glavu, ali je Srbija izgubila mnogo vise.
Neko iz vrha DOS-a je dao „zeleno svetlo“ da ga ubiju. Neko od onih, koji su stajali pored odra i groba. Mnogi upiru ruku na Kostunicu, Covica, Cedu i Velju. Ubedjen sam da ima i drugih, medju njegovim „prijateljima“ i najblizim saradnicima iz stranke i Vlade, koji su se potrudili da mu sruse ugled pre atentata. Djindjic je sada popularniji i kod seljaka i kod intelektulaca, nego sto je bio poslednjih meseci zivota. Danica je oterala Vuka u politicku proslost, Mira Milosevica u Hag, a Djindjica njegovi „prijatelji“ u grob.
Neka mu je laka zemlja i vecna slava.
Boza Bogdanovic, Bor
Остави коментар
14 + 6 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести