Пријављивање на систем канализације у Кули и Црвенки

Назад на вест
Коментари
Vito Raski
22.09.2019 • 02:54
Ne znam da li da se radujem ili budem zabrinut, kada su "lepe" vesti iz Kule. Ne tako davno cenjeni "Dnevnik" je pisao o izmuljavanju, ne primerenog mirisa, da ne upotrebim neku jacu rec, kanala "Begejca", pored ostalih neprijatnih, on je vrhunac svih, mirisa, celom svojom duzinom, od Crvenke preko Kule do Vrbasa. Rece moja malenkost, u jednom ranijem javljanju, a u povodu vesti o pomenutom izmuljivanju, u kome sarkasticno istolkovah a "Dnevnik" ne nadje za shodno da trukuje to, da je mozda u pitanju, po obicajima nasih vodecih ljudi, a posebno politicara, u ovim smutnim vremenima, da ce umesto nevedene reci, pre biti veliko muljanje.
Ne znam koliko je vezana prica sa ovim koju cu ispricati. Naime u ranijim stolecima iliti vekovima, neki medikus je dugo lecio nekog starog plemica od kostobolje, pa mu je cesto prilikom tih seansi, nasiroko i nadugacko pricao kako dolazi do takve bolesti i kako se leci. Dojadilo to starom plemicu pa ga, jednom prilikom, onako razljucen tim pricama, zamoli da nadje nekog medikusa koji toliko ne prica. Ovaj izadje i posle pola sata udje u odaju kod starog plemica, sa jednim covekom. Stari plemic ga upita ko je taj covek pored njega, nasta mu medikus odgovori, da mu je doveo doktora koga je trazio, a koji uopste ne razgovara sa svojim pacijentima. Stari plemic ga upita kakav je on doktor, na sta mu medikus odgoovori: "Gospodaru, on je veterinar".
Ne znam da li je ova prica prijemciva u vezi pomenute vesti, ali, eto, ispricah je, da bi mogli da razmisljaju ljudi o njoj, jer moja malenkost o njoj razmislja i dan danas, pokusavajuci da proniknem u znacenje ove price?!
Остави коментар
1 + 10 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести