Обрадовић: Ако може нижи цензус, зашто не и одлагање избора?

Назад на вест
Коментари
Славиша
13.01.2020 • 15:04
Дали господа из тзв опозиције уопште знају шта хоће и желе,или пак очекују (што се у Србији неће десити никада) да дођу на власт без избора?Власт треба да спусти цензус на 3%,па ко хоће на изборе нека изађе а ко неће немора Србија треба под хитно да престане са том праксом да удовољава некаквим квази политичарима и странкама,који немају подршку би у својим породицама а камоли међу грађанима Србије.Одмах после избора се мора донети и нови пословник о раду Скупштине Србије,као и нови изборни закон,где би по мени лично требало подигнути изборни цензус на 10%,па бих се тиме добила квалитетнија политичка слика и политичари уопште,за разлику од садашње политичке сцене,где се може комотно рећи да су само радикали озбиљна политичка опозиција,и који редовно присуствују заседањима Скупштине,за разлику од ових згубидана који се само зову посланици али само када треба подићи новац на благајни Скупштине Србије.
Pošteni lider
14.01.2020 • 11:54
Boško, sve si u pravu , ali ipak se spremaj da u koaliciji sa Vukom i Đilasom izađete na izbore i za DVA meseca dobre TV kampanje dobijete 25% glasova (na 3,5 miliona to je 875.000), i ako koalicija oo DS dobije 10%, PSG 10% i Velja i General 5%, eto nove Vlade.
Srbi ne vole bahate, primitivne, nemoralne,... sadašnje političare sa mnogo afera i kriminala, zato je velika šansa za pobedu opozicije koju vodi POŠTENI lider.
Organizovane dahije
14.01.2020 • 11:58
Sve si u pravu, ali za ovakvo primitivno i nestručno ponašanje vladajućih političara , najviše su krivi radikali i socijalisti (koji imaju nabolju stranačku organizaciju, još od Slobe i Šešelja)
Остави коментар
2 + 7 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести