Путин: САД иду путем Совјетског Савеза

Назад на вест
Коментари
Pogubni strah
05.06.2021 • 14:27
Tacno je da prekobarske drzave srljaju u propast, jer se jos uvek osecaju dominantnima nad ostalim (vecinskim) delom sveta, ali su im prepreka drzave poput Rusije, Kine, Indije, i da ne nabrajam dalje, imajuci u vidu i skoro sve zemlje muslimanskog sveta, sto znaci da je mal'te ne ceo svet ogorcen na njihovo bahato ponasanje, jer ne mogu da se odreknu svoje nadmoci u propadanju. E, tu je svo zamesetaljstvo u kome su se nasle, pa im nije lako. Ali se plasim da Putin nije u pravu.
Pogubni strah
05.06.2021 • 14:37
Jer nisu oni poput SSSR-a da se mirno razidju, pa od te bojazni, oni su u stanju, ukoliko im preti scenario SSSR-a, da ce pre svega gurnuti ceo svet u totalno propadanje, kako bi prikrili, na taj nacin, svoju propast. Nije li dokazano, kroz pacenicku istoriju nas tzv. HUMANOIDA, da su velike sile, pre svega zapadne provinijencije, osecajuci svoju nemoc, ostavljale za sobom samo pustos? Ali ovoga puta je to u velikom raskoraku sa prethodnim vremenima, zbog mnostva razarajucih sredstava.
Pogubni strah
05.06.2021 • 14:48
Sadasnja logika zapadnih pljackasa, u nemoci da primenjuju svoja osvajacka pravila u pokoravanju sveta, a osecajuci svoju pogibeljnost zbog ne zajazljivih prohteva, za sobom povuci vecinski deo sveta. Uostalom, zar nam ne govore njihova ponasanja, u poslednjim vremenima, i nagomilana nervoza koja se otvoreno ocituje u njihovim namerama, da, ukoliko ne uspeju u osvajanju sveta, povuci ce ga u provaliju za sobom. Sve njihove carke u ispitivanjima su samo dokaz da ne prezaju pred izazovima propasti
Остави коментар
3 + 11 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести