Михајловић: Нема тајних гасовода, као ни тајних аутопутева

Назад на вест
Коментари
Javna tajna
21.07.2021 • 19:21
Gospodja ministarka je u pravu kad kaze da nema tajnih izgradnji gasovoda, jer to nije moguce izvesti, ma koliko se upinjale vlasti da dokazu svoju nevinost u obmanjivanju javnosti o opozicionim tvrdnjama, da se nigde ne pominju tajni radovi vec da se radi iskljucivo o tajnim ugovorima koji koji prejudiciraju buducu javnu izgradnju pominjanih gasovoda. Moram i ovoga puta, kao i mnogo pre, da napomenem da nisam pobornik ni pozicije ni opozicije, jer me njihove politicke malverzacije ne interesuju
Javna tajna
21.07.2021 • 19:30
Vec samo i iskljucivo, da se izrazim malo neprikladnom recju, a sto je u ovim trenucima, jedino prilagodljivo, unormljivanje zivotnog standarda svih koji cine jednu drzavu, a to je NAROD, I SAMO NAROD. Politicari, po nekakvim demokratskim uzusima, treba da budu SLUGE NARODA a nikako kako oni to shvataju, OBRATNO. Medjutim, zelja za vlascu,pohlepama vladanja, sticanju licnog ugleda kroz visegodisnje zauzimanje mesta u samom vrhu vladajuce hijerarhije, doprinosi samo bahacenju, i omalovazavanju.
Javna tajna
21.07.2021 • 19:41
A pre svega sticanju nemoralnih osobina, u prvom redu pohlepe za sto vecim licnim prinadleznostima, a time i sticanju enormnog bogacenja. ovo nije moje malenkosti nasumicna konstatacija vec decenijsko posmatranje ljudi koji su od nicega, baveci se politikom, dostizali vrhunske materijane moci, sto znaci da samo politicari, bili uspesni ili ne, od tzv. sirotana iliti sluga, postanu bogatasi. Zato nije ni cudo sto svako vidi svoju sansu, baveci se politikom, ka licnom prosperitetu.
Javna tajna
21.07.2021 • 19:53
Naravno, umece je svakog, po na osob, kako i na koji nacin dolazi do mogucnosti pristupacnosti svog materijalnog, nikako duhovnog, bogacenja. Politika je - dokazano bezbroj puta - prikrivanje istina, prikazivanjem laznih izvitoperenosti kao istine. Zato je ustaljenja i ona maksima "da je politika najstariji zanat" na svetu, sto podrazumeva da je prostitucija usledila posle ucvrscivanja politickih uzusa, kao mladja pratilja iste. No, da ne rasplicemo ono sto je davno pocelo da se zaplice.
Javna tajna
21.07.2021 • 20:04
Sto je u jednoj, davno emitovanoj seriji, nas poznati, vec zaboravljeni komicar Miodrag Petrovic - Ckalja, izgovorio, a povodom tadasnjih, a bogme, to vazi i za i sadasnja dogadjanja, kako u zivotu tako i politici - jer je ona sastavni deo zivota: "Niko vise ne moze zakukuljiti i zamumuljiti, a ni otkukuljiti ni odmumuljiti". Stalno se nalazimo u vrzinom kolu iliti u decijoj pesmici "Kolaricu panicu: Sami sebe zaplicemo, sami sebe rasplicemo".To nam je sva nauka politicara i njihovih ucenja.
Остави коментар
6 + 13 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1305
Најновије вести