Додик покренуо иницијативу о неприхватању Инцковог закона

Назад на вест
Коментари
Vreme osvescenja
23.07.2021 • 21:22
Mislim da je nastupilo krajnje vreme za sav SRPSKI NACION, ma gde se nalazio, da se ujedini u odbrani svoga opstanka. Verujem da su svesni svi, pre svega politicari, koji imaju vodecu ulogu, na svim prostorima bivse nam zajednicarske drzave, jer svi pritisci, upereni protiv nas, od strane zapadnih mesetara i njihovih satrapa, iskazuju se u sve zescim napadima, iz dana u dan. Sva desavanja oko Republike Srpske, KiM, Crne Gore, pa i u samoj Srbiji, ociti su primeri ogromnog pritiska Zapada.
Vreme osvescenja
23.07.2021 • 21:31
Ne mogu a da ne pomenem davno iskazanu zelju nasih neprijatelja, da ce jedan narod nestati. Ispocetka je to bilo skariveno pod ovom misterioznom porukom, kako se ne "Vla' dosetio", ali kako je vreme odmicalo, a njihovo nestrpljenje kulminiralo do tacke sopstvenog pucanja, otvoreno su govorili da je narod koji ce nestati, sa ovih prostora, sa njihove strane, omrazeni Srbi. Pokusali su to ratovima, ali im nije islo po planu, jer su postoje i one snage, u svetu, koje su tu njihovu nameru osujetili
Vreme osvescenja
23.07.2021 • 21:41
U nemogucnosti da im se ostvari zacrtani plan, poceli su da pribegavaju, nauceni od najpodmuklijeg naroda na svetu, ostrvskih svetskih okupatora, uz obilatu pomoc, a sada i preuzetu vodecu ulogu u svemu, prekobarske im brace, uz sadejstvo nasih vecitih, a kroz istoriju dokazanih, neprijatelja Germana. Ovakav scenario osujetili su pojedini odgovorni ljudi u strukturama vlasti pa su potrazili zastitu u okupljanju SRPSKOG SVETA, sto je tumaceno, od stane srbomrzaca, kao ponovo huskanje na ratove.
Vreme osvescenja
23.07.2021 • 21:49
A zapravo, ovo je apel srpskom narodu da se ujedini u odbrani opstanka, jer se sve radi na tome da se proglasimo kao genocidni narod, a time se daju odresene ruke svim nasim neprijateljima da mogu da nas unistavaju bez odgovornosti i trunke savesti. Uostalom, dokaz su mnoga stradanja Srba, kako u ratim, tako i u posleratnim vremenima, jer ne postoji sud koji ce osuditi zlocine nad srpskim narodom. Zato su sprski rodoljubi, koji su stajali u odbrani svog naroda (vojni i civini), osudjeni.
Vreme osvescenja
23.07.2021 • 22:01
Hiljadugodisnje kazne zatvora govore o tome, a da sa bilo koje strane, oni koji su ubijali srpski zivalj, nisu bili podvrgnuti takvim snkcijama, od strane, opet, navodnog suda tzv. UN, a zapravo taj sud je, svima jasno, osnovan, samo da sudi Srbima. Krajnje je vreme da se manemo medjusobnih trvenja i da se - jer je ovo kriticno vreme za nas - okrenemo sebi i borbi za opstanak. Ako ovo ne shvatimo ozbiljno, plasim se da ce se zelja nasih neprijatelja, na njihovu radost, ostvariti.
Vreme osvescenja
23.07.2021 • 22:15
Da ne bi smo doziveli sudbinu Jevreja, a to su nam namenili, svi pomenuti neprijatelji. MORAMO, BEZ IKAKVIH PREMISLJANJA, kao sto rekoh, krajnje je vreme, da se OKUPIMO U BORBI ZA OPSTANAK. Da bi ovo postigli treba, pre svega, da ignorisemo, na svojsven nacin, one koji se nalaze u nasim redovima, privilegovani od strane zapadnih porobljivaca, posebno malih naroda, kako ne bi imali bilo kakvu bojazan, od strane onih koji nam "cuvaju" ledja, a koji se nalaze u dubokoj zaledjini.
Остави коментар
2 + 10 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести