Годфри: Вршимо снажан притисак на Приштину

Назад на вест
Коментари
Sta znaci ime?
14.10.2021 • 19:52
Da ne bih opterecivao ostale komentatore svojim misljenjem veoma "pozitivnim" misljenjem, vec okarakterisanog naroda i njihovog jezika, iznecu znacenje imena prekobarskog ambasadora. God free, ima znacenje da je oslobodjen od njihovog, na novcanicama ispisanog boga, da moze da radi bilo sta a da ga ne obavezuje da ima bilo kakve empatije prema onima koje upozorava da slede njgova uputstva na osnovu znacenja njegovog imena. Sto znaci samo jedno i nikako drugacije.
Sta znaci ime?
14.10.2021 • 20:02
Jednostavno, svi koji su pod protektoratom Prkobaraca, Ostrvljana i pridruzenih im Germana, imaju slobodu da rade sve ono sto su oni radili vekovima, drugim narodima, bez bojazni da ce biti kaznjeni od njihovog papirnatog boga. Tako da ovo "upozorenje" siptarskim teroristima nije nista drugo sem da i dalje vrse oruzane pritiske na goloruki srpski zivalj, koji ne zeli da popusti okupatorima, te da napusti nasu vekovnu teritoriju i njihova ognjista, bez obzira na "cvstu" zastitu nasih politicara.
Sta znaci ime?
14.10.2021 • 20:12
Cini mi se da treba okupatore sto cesce podsecati, mada su se vise puta, samo u proslom veku, uverili, na reci Velikog Njegosa: "Tvrd je orah vocka cudnovata, zube slomi al ga ne polomi". Uvek su pokusavali da nas totalno zatru, ali se SRPSKI NAROD, uvek dizao iz pepela, poput Feniksa, koga karakterise osobina neunistivosti. svetski okupatori su uvek iskljivali svoj bes na malim i bespomocnim narodima, jer niti su u stanju, niti smeju da nasrnu na sebi ravnima ili pak jacima.
Sta znaci ime?
14.10.2021 • 20:22
Kao sto kukavice i najgori olos terorise bespomocne i salabije od sebe, tako i najgori i najbezosecaniji narodi, poput zapadnih lesinara, pokazuju svoju snagu nad bespomocnima. No, sto kazu da "nicija nije gorela do zore" i da svakoj sili dodje kraj, kao sto je ovozemaljska istorija pokazala, tako cemo i ovima jednoga dana videti ledja. Od davno, od nasih starina, ostala je izreka, da je svaka sila za vremena, i da ni jedna nije bila vecita. Sve ima svoj pocetak, kao sto sve ima i svoj kraj.
Остави коментар
7 + 4 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести