Лончар: Србија прва у свету добија нови лек против короне

Назад на вест
Коментари
Neverica
08.11.2021 • 17:30
Ovaj clanak sam procitao dva puta, jer nisam prvi put mogao da poverujem da ovo izgovara "nas" ministar zdravlja, a da (cini mi se) nije nitrepnuo?! Zar je ovo moguce da nam se desava pored svih ne zeljenih posledica koje imamo a koje nam se desavaju? Da li "nas" ministar zdravlja smatra ovaj napaceni, izmuceni i totalno obrlaceni, gotovo se moze reci i obezglavljeni narod, smatra za toliko nerazuman da moze ovako nesto, otvoreno, bez imalo stida, a o odgovornosti da i ne govorimo, javno iskaze?
Neverica
08.11.2021 • 17:38
Gotovo sa nekom dozom hvalisavoti, izjavljuje da je Srbija PRVA potpisala i prihvatila da joj budu isporucene EKSPERIMENTALNE VAKCINE od proizvodjaca Fajzer kompanije, za ispitivanje smanjenja obolevanja od korone i 89% od hospitalizacije. Pitam se, da li je ovaj narod mogao "lepsu" vest da doceka od ove koju propagira, i to (ko?) ministar zdravlja? Alal vera kad moze ovako javno da kaze da je Srbija medju prve tri drzave koje su ovo prihvatile, ali ne kaze koje su to jos dve drzave?
Neverica
08.11.2021 • 17:48
Da li se iko iz politickog establismenta, u Srbiji, upita, da li je ovo jos jedan eksperiment, pored onog pod imenom "Milosrdni andjeo" kada su isti dokazani nam "prijatelji" granatirali sve sto je zivot znacilo za narod u Srbiji, pocev od mostova, naftnih skladista, hemijskih postrojenja, bolnica, vozova, i da ne nabrajam, jer bi spisak bio poprilicno veliki, sada nam salju njihove hemikalije koje ce ispitivati na narod u Srbiji kao na zamorcice. Da li je sve ovo posledica "Milosrdnog andjela"
Neverica
08.11.2021 • 17:59
Nije li ovo dokaz Orvelovog predvidjanja da"u vreme opste lazi reci istinu to je revolucionarni gest" jer se toliko lazi nakalemilo da covek hteo ili ne mora da poveruje da je sve istina, a da je istina ne proverena laz. Ako bi smo isli logikom "nasih" odgovornih poslenika iz politickog oligarhijskog vrha, kome pripada i ovde oglaseni, ministar zdravlja, verovatno su prihvatili Cercilovu logiku, da nema za njih prepreka, koji je rekao: "Never complain - never explain".
Neverica
08.11.2021 • 18:08
Prevedeno , znacilo bi: Nikada se ne zali (ne buni) - nikada se ne pravdaj. Ovom izjavom "naseg" ministra zdravlja najblaze receno, on se cvrsto drzi ove Cercilove izjave. Na kraju mogu samo reci - blago nama sa ovakvim ministrima, koji su i u ranijim dogadjajima, za proteklih 30 godina pokazali svoju privrzenost kom je establismentu uvek naklonjen. Ali nije to njegova briga, kao i do sada, vec obrlacenog naroda, kome je toliko "balansa", koji prevaze samo na jednu stranu, natovareno.
Neverica
08.11.2021 • 18:18
Da je samo pitanje dana kada ce, poput pretovarenog magarca, konacno baldisati, da bi se posle osvescenja probudio iz neuralgicnih kosmara, te uvideo istinu koju je poodavno zabatalio, uzdajuci se u bajkovita obecanja, koja se ucvrscuju na ovaj nacin - pristankom da bude eksperimentalni kunic, umesto, po Darvinovoj teoriji, njegovih predaka, koji i dan danas zive kao i pre mnogo vekova, ne napustajuci svoja prasumska stanista i ne oponasajuci ljude tako sto ce ici uspravno. Drze se principa.
Остави коментар
1 + 18 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести