Биљана Пантић Пиља: Ђилас наставио да лаже и то о мом Новом Саду

Назад на вест
Коментари
Mnogo prica
20.11.2021 • 17:05
Ovo vreme je vreme , u najmanju ruku da kazem velikih nesuglasica izmedju pozicije i opozicije, pa bi se moglo izdeklamovati oni starostavni, a od mnogih generacija zaboravljeni stihovi, a o pamcenju novih generacija da i ne govorimo, jer cisto sumnjam da su ikad culi za njih - "Kad se scase po zemlji Srbiji..." Ako se ovako, najblaze receno, prepucavaju neistomisljenici na politickoj sceni Srbije, da li imamo pravo da se ljutimo na one koji nam nikada nisu zeleli dobro?
Mnogo prica
20.11.2021 • 17:15
Mnogo prica, mnogo, mnogo hvale, a od svega vajde male. Ne znam cemu sluze ovakvi izlivi licnih, da se posluzim recju, prepucavanja, preko javnih glasila, s tim sto i nasi vavek dobro poznati "prijatelji" jedva cekaju da prenesu ove medjusobice u njihove medije, kako su srpski politicari jos u povojima tzv. demokratskog razvitka, jer to pokazuju svadjalackim porivima i najgorim omalovazavajucim izrazima jednih prema drugima, bez pardona i nekakvog smislenog nacina u medjusobnim obracanjima.
Mnogo prica
20.11.2021 • 17:29
Gledao sam par emisija na RTS suceljavanja izmedju pojedinih, a od njihovih politickih organizacija, odabranih pozicionara i opozicionara, kako bi izneli svoja gledista na pojedine teme koje su bitne za Srbijui njeno primereno uspostavljanje vladavine prava, kao sto je to u ostalim evropskim drzavama. Ali, avaj! to niti su naomalni razgovori niti odgovori na postavljena pitanja u vezi nekih tema, niti se moze razluciti ka cemu vode, i zsto se uopste organizuju ovakve sesije?
Mnogo prica
20.11.2021 • 17:38
Umesto direktnih odgovora, ucesnici ove, moram tako reci - brgljaonice iliti svadjaonice, ne odgovaju nego se medjusobno ogovaru, uz tako, po nekad, sone izraze, da bi ih se postideo i svaki ulicni, ne svojom voljom, prosidbeni inicijator licnog prezivljavanja. I ne samo da ne slusaju koordinatora ovih "razgovora" vec se toliko zestoko napadaju - ali ne u vezi tema - promovisuci proslost za sadasnjost, bez koje ne mogu, po svoj prilici, i jedni i drugi, da egzistiraju u ovovremenom svetu.
Mnogo prica
20.11.2021 • 17:45
Gledao sam mnoga suceljavanja politickih oponenata u pojedinim zemljama, koja su pesma slavuja u odnosu na ova na nasoj politickoj sceni. U tim neslaganjima, kod stranih politickih poslenika, bude i ostrijih zamerki, kako prema vladajucim strukturama, tako i njih prema opozicionim, ali sve u domenu dozvoljenog, bez ostrascenosti jednih prema drugima. Ali, ovo kod nas je, sto kazu - prevrsila dara meru. Cesto se pitam - nije li ovo sve predstava za i onako sludjeni narod?
Mnogo prica
20.11.2021 • 17:53
Da prosto, u takvim, gotovo rijalitijskim predstavama, u nedostatku prikazivanja kozerija i humoristickih predstava, ovo mu dodje kao najbolja zabava za narod. Ale, ne! Ovo je ozbiljan prikaz nase politicke scene, koju narod moze samo da pridoda svojim jadima kojima je ophrvan, pa ga tera na toliku ozbiljnost shvatanja ovakvih scena, da im naviru suze - ne zbog komike politicara, vec zbog pomisli da li ce im sutra deca imati sta da konzumiraju da bi prezivela, sa ovakvom politickom nomenklaturom
Mnogo prica
20.11.2021 • 18:03
Svet se brine za sutrasnjicu, dok nasi politicki izabranici raspravljaju o proslosti. A lepo kaze arapska poslovica, za koju, pretpostavljam, ne znaju nasi politicari, koja kaze- Da ovaj svet nije mesto na kome se odmara, nego mesto na kome se testiramo. A moze i ona nasa - da mi nije krivo sto me laze, nego mi je krivo soto misli da mu verujem. Pa i ona - ne kopaj novi bunar , a u stari ne pljuj
Ne zamislivo je normalnom coveku da toliko ima sudskih tuzbi jednih protiv drugih?
Mnogo prica
20.11.2021 • 18:13
Boze mi oprosti, kao da se utrkuju ko ce koga vise da oljaga i oblati, da prosto coveku, sto kazu - da stane pamet, pa prosto ne moze da da dodje sebi u samoispitivanju - zasto sve ovo rade? A, kao sto je uvek bilo i bice, od svega najvise koristi imaju advokati. Nije dzabe receno da je kaput advokata sasiven od ovcije koze, i da je advokatura trazenje drugih puteva do istine. Ovo potvrdjuje tvrdnju da smo iz faze nepismenog naroda, usli u fazu nepismene inteligencije.
Mnogo prica
20.11.2021 • 18:26
U sklopu svega izrecenog komotno se moze reci, da je na Istoku tesko predvideti proslost a na Zapadu buducnost. Sve u svemu, ne pise nam se dobro, jer su nas, sa sviju strana, opkolile mracne sile, za koje vazi ona izreka - dok te mamim secerom te hranim, a kad te namamim, i hlaba ti branim. Jedino sto nam je ostalo da se pomolimo Jedinom Bogu - da nas pomiluje svojom blagodacu i da ne dozvoli da nase misli odlutaju u pogresnom pravcu, vec u onom kojim hode pravednici. Amin! Na vjeki vjekov!
Остави коментар
10 + 2 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести