Чомић: Промене Устава добар корак у добром правцу

Назад на вест
Коментари
Бојан
29.12.2021 • 16:29
Ако Чомићка тако каже, треба изаћи и заокружити "НЕ", јер волим Србију!
Vrbov klin
29.12.2021 • 16:57
Pitam se pitam: Mozemo li da verujemo gospodji Comic koja je promenila toliko stranaka koliko moja malenkost nije odela - obicnog, a o prznicnom i da ne govorimo. Kad nam ona nesto preporucuje to vam je sigurno kao vrbov klin. Nikad cvrsce tvrdnje za boljitak naroda, koga ona preporucuje, i nikad cvrsce potpore od vrbovog klina nije bilo. Pesma naucena od ne moralnih licnosti, deklamujuci je drugima, koja govori o moralu je isto kao sto se, ne davno, jedna estradna "umetnica" javno hvalila.
Vrbov klin
29.12.2021 • 17:07
Hvalila se preko najpopularnijeg sokocala koje prikazuje pokretne slike, kako "umetnice" tako i njene razgolicene reklame. Naime, po onome sto je prikazano, njen najveci uspeh je u tome sto je raklamni spot snimila potpuno u prirodnom abmijentu, na prirodni nacin, i u svoj svojoj prirodnosti. Sto bi rekli - kao od majke rodjena. Dobro, nije ona prva da prikaze svoje prirodne cari koje suprotnom polu izmamljuju uzdahe. Narocito mladjariji iliti tinejdzerima, puni elana, snage i pohotnosti.
Vrbov klin
29.12.2021 • 17:17
Ubedjivanje gospodje Comic da glasamo po svojoj volji, ali da prihvatimo njenu preporuku, na referendumu u vezi pitanja- da li smo za promenu Ustava, bez objasnjenja kejeg dela istog, jer se kao nisu setili da dodaju - u vezi promene izbora sudija i tuzilaca, to vam je isto kao sto, pre neki dan, prko slikovnog sokocala, odslusah na jedvite jade, vrsnog advokata SNS, gospodina Djukanovica, koji brani svoga pulena kao glavnog paora najvece plantaze marihuane u Jevropi.
Vrbov klin
29.12.2021 • 17:24
Izmedju ostalog, je ponovio izandjalu nebulozu, u vezi najpoznatije svetske firme iskopavanja litijuma, kao velikog "zastitnika" zivotne sredine, ali jos cuvenija po tome sto mora da isplacuje grdne odstete, kako drugim drzavama gde su stvarali "ne zagadjujucu" jalovinu, tako i maticnoj drzavi, gospodin Djukanovic rece i ne trepnu, da su najveci zagadjivaci krave, zbog toga sto pasu travu i pri tome ispustaju neprijatne gasove. Nije mi jasno, zasto se uvek pominju krave ali ne i volovi i bikovi?
Vrbov klin
29.12.2021 • 17:30
Valjda se oni kao zsticena vrsta ne smeju pominjati, jer manje proizvode gasova od krava. Tako su neki poznati svetski naucnici, na pocetku pominjanja zagadjenja iliti ocuvanja zivotne sredine od istih, tvrdili da su najveci zagadjivaci pusaci. Vremenom, kako su uvidjali da je to tolika glupost, da su prestali da optuzuju pusace, kao glavne zagadjivace planete na kojoj obitavamo. Nigde ne procitah, ne cuh, da neko pominje tolika ispitivanja razno raznih tehnicko tehnoloskih ispitivanja.
Vrbov klin
29.12.2021 • 17:38
Toliko je toga proizvedeno i ispitivano da ime se ne zna ni broj. I ne samo u civilnoj, vec jos vise u vojnoj industriji. Ispitivanja se vrse na zemlji i iznad nje, u vodama i iznad njih, te u vazduhu. Kazu da vakcine nisu izmisljene radi raznih kovida, vec da su kovidi izmisljeni radi vakcina. Niko ne govori koliko je smanjena zagadjenost prirode otkazivanjem mnosvo letova i upotreba avionskog tj. vazdusnog saobracaja. A mozda i nema smanjenja jer su sve vise u upotrebi raznovrsna vojna sredstv
Vrbov klin
29.12.2021 • 17:55
Svako dalje naglabanje u vezi zagadjenja zivotnih sredina, kao i ubedjivanja pojedinih politickih zavisnika, poput gospodje Comic, o izjasnjavanj na referendumu, bilo bi upitno da to propagiraju oni koji drze do svoje reci, i ne menjaju (uporedjenja radi) cud i dlaku prema sopstvenim potrebama. Svaka vera iskazana obilnom vecerom, zaslepljena pogodnostima, uopste se ne primecuju oni koji vape za malo pristojnijim zivotinjarenjem, od prosjackog. No, to nije od juce, vec od kako je veka i sveta.
Остави коментар
2 + 1 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести