Лични банкрот дужнике спасава од глади

Назад на вест
Коментари
Lala Tamiski
29.10.2014 • 05:40
Da bi se sprovodile sankcije za ne platise, tipa oduzimanja imovine, postoje predhodni zakoni koje treba u uredjenoj drzavi imati.
Prvo treba utvrditi: stvarni, minimum prihoda za jedno domacinstvo i oporezovati sve preko tog minimuma. Ukoliko porodica nema potreban, stvarni, realni, minimalni prihod, drzava na osnovu te poreske prijave utvrdjuje takvo stanje i dostavlja toj porodici,novcani Ček sa dodatnim iznosom do zakonskog minimuma godisnjeg prihoda. Tek nakon toga se moze onima koji ne izmiruju svoje obaveze oduzimati imovina. Sve ostalo i drugacije organizovano, i zakonom propisano se moze opisati, nazvati: otimačina ili pljacka pod drzavnom zastitom.
Mića
29.10.2014 • 10:24
Srbija je logor smrti. U pitanju je projekat Vatikana, koji sprovodi nad nama preko kaparisanih plaćenika. U Srbiji ništa ne čekića, ništa ne motika, zabranjeno je pravo na rad I život. Gladna usta hodaju Srbijom. Čitave porodice se prostituišu.Moramo: 1.Dekretom ukinuti katolički model vlasti i postaviti visokog predstavnika da upravlja sa nama 2. Proglasti bankrot, jer smo Vatikanu sto puta vratili kredite 3. Motikati i proizvoditi organsku hranu, jer satana Zapad hrani sa GMO.
Остави коментар
7 + 3 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести