Бранковић: ЗАПАД ПРОГУТАО УДИЦУ; акција Москве и плаћеника изванредно смишљена

Назад на вест
Коментари
Istomisljenik
25.06.2023 • 23:47
Vec na pomenu prve vesti o "pohodu" Vagnera na Moskvu misljenje moje malenkosti je bilo usmereno u istom smeru kao gospodina Brankovica. Naime, sve je tako originalno izvedeno da bi se zapadni lesinari obradovali ovakvom obrtu ove paravojne placenicke vojske. Medjutim, sve je dogovoreno kako bi Vagnerovci bili stacionirani u Belorusiji, zbog ukrajinskih "zalutalih" dronova, te planiranja NATO fasisticke alijanse da, vec dugo pripremanu Poljsku vojsku, gurnu u ove sukobe u Ukrajini.
Istomisljenik
25.06.2023 • 23:57
Zapravo, scenario je isti kao sto je to bio slucaj sa Hitlerovom fasistickom Nemackom, koju su takodje pripremali Prekobarci i Ostrvljani uz asistenciju Vatikana. Ovoga puta je Nemacka pod okupacijom Prekobaraca, od zavrsetka Drugog svetskog rata, vojno onesposobljena, jer je to bio glavni cilj Prekobaraca, nije u stanju da se ponovo opremi za sukob u Ukrajini, pa su nasli u Poljskoj pogodno tlo, kao najljuceg neprijatelja Rusije, koju od raspada SSSR-a pripremaju poput Germana.
Istomisljenik
26.06.2023 • 00:12
Uostalom, znano je svima da je "Dzeneral motors" imao fabrike naoruzanja u Nemackoj, kako bi pospesio sto brze oruzane snage Hitlerove Nemacke, te nesebiscnu pomoc Ostrvljana, kako rekoh, uz asistenciju Vatikana; jer se nisu nadali da ce se Hitler okrenuti protiv njih. Tek tada su Ostrvljani uvideli svoju zabludu, dok su Prekobarci cekali ishod borbi u SSSR-u. Kada su uvideli da ce Crvena armija odbraniti celu Evropu od Hitlera, tek su tada usli u borbu protiv njega, kako bi Evropu podelili.
Istomisljenik
26.06.2023 • 00:22
Podelom Evrope na Istocnu i Zapadnu, kako SSSR, tako i Prekobarci i Ostrvljani su racunali na neku vrstu ravnoteze. Medjutim, naivnost SSSR-a, a pre svega Rusije, poput nas Srba, da verujemo nevernicima, doslo je do rasula na Istoku Evrope, te raspada SSSR-a, zbog isplaniranih akcija da ce rasparcati Rusiju poput Jugoslavije, uvodjenjem gradjanskog rata. Ali nisu racunali na osvescenje, posle Jeljcinovih dodvoravanja, prvenstveno Prekobarcima, coveka koji je izucio njihove malverzacije.
Istomisljenik
26.06.2023 • 00:34
Stolujuci u Istocnoj Nemackoj, Putin je kao vrsni obavestajac uvideo sve zapadnjazke, blago receno - marifetluke. Dolazio do saznanja o njihovoj prevrtljivosti, da ne kazem - iskvarenosi: da se ne drze pisanih dogovora (o usmenima da i ne govorimo), tako da je postao, ne trun, nego balvan u njihovim ocima. Radili su, i rade, na njegovom svrgavanju, a pre svega rasparcavanju Rusije, time sto su svojim ucescem u Majdanskom prevratu u Ukrajini, imali nameru da dodju na granica Rusije.
Istomisljenik
26.06.2023 • 00:49
Kazu da "nije Bog vrana da odmah vadi oci", tako je i Putin cekao momenat, da Ukrajina uvidi svoju zabludu vodjena zapadnim lesinarima, kako bi se primirila u proganjanju Ukrajinskog, ali Ruskog pravoslavnog naroda. Ne smirujuci strasti profasisticke Ukrajine, Putin je MORAO da preduhitri ZAPADNE LESINARE, kako mu ne bi zakucali na vrata, pa je uradio to sto bi svaki odgovorni drzavnik, da zastiti svoj narod. Tako su, videci u Putinu nepremostivu prepreku, odlucili da pomazu Ukrajinu.
vlajko
26.06.2023 • 00:55
Kad vidim ko je sve bio naš ambasador u UN - dobro smo i živi
Istomisljenik
26.06.2023 • 00:58
Kako vojnim sredstvima, tako i finansijski. Mada, sto se tice finansija, velika svota tog novca zavrsavala je u privatne dzepove, ne samo posiljaoca, vec i ukrajinske oligarhije, na celu sa Zelenskim, pored prodaje nekog od naoruzanja nekim africkim i azijskim drzavama. Uglavnom, sve se svodi na poznatu izreku, da se Zapad bori u Ukrajini do poslenjeg Ukrajinca. Jos je samo nepoznanica Poljska, koju sve vise naoruzavaju. Ipak, postoji neka trunka nade da su Poljaci slovenski narod.
Istomisljenik
26.06.2023 • 01:08
Imajuci u vidu da su ih od Hitlerove soldateske oslobodili Sovjetski tj. Ruski borci, da nece biti toliko zaludjeni da prodju poput onoga koji je hteo da porobi, ne samo Evropu, nego i citav svet. Valjda ce biti toga svesni pa nece napraviti ludost poput Ukrajine, jer bi ovoga puta prosli gori pakao od Ukrajine, bez obzira sto racunaju da su clanica NATO fasisticke alijanse. Treba da se sete Kisindzerovih reci: (repliciram) "da je Amerika gadan neprijatelj, a jos gori prijatelj".
Vlast: slast i cast
26.06.2023 • 10:07
P - S Moram navesti moje iskustvo u vremenima gradjanskog rata u bivsoj nam zajednicarskoj drzavi kada su Poljaci u pitanju, u odnosu na Srbe i Srbiju. Naime, u tim vremenima sam bio poslovno u kontaktu sa njima, pa su me njihove izjave i ponasanje prema nama Srbima toliko iznenadile da nisam mogao da poverujem sta cujem, jer su pre toga bili prilicno prijateljski (ako se tako moze kazati) raspolozeni. Naime, u pomenutim vremenima su, sto narod kaze - "bacali drvlje i kamenje na srpski narod".
Vlast: slast i cast
26.06.2023 • 10:20
Tada sam se uverio u izjavu Kisindzera za prekobarce i njihovo "prijateljstvo", da nisu oni jedini u takvim razmisljanjima; pa sam hteo ili ne, morao polako da se distanciram od Poljskih "prijatelja". Ovo navodim iz razloga sto me ne bi iznenadila glupost Poljaka da dodju u vojni sukob sa Rusima, bez obzira na tvrdnju, u svom komentaru, njihovu slovensku pripadnost. Jer, bar sto se tice istovetnoj pripadnosti nekog naroda, mi Srbi, smo u tome stekli najvise iskustva, zagovarajuci istovetnost.
Vlast: slast i cast
26.06.2023 • 10:31
P - S Ne obaracajuci paznju na naslovljeni kometar, slucajno sam, umesto u nastavku, pod naslovom Istomisljenik, poslednja dva dodatna komentara, poslao pogresno, u vezi kolumne gospodina Bojica. Izvinjavam se na ovako nesmotrenoj greski, u nadi, ako ne potpunog, a ono delimicnog razumevanja. Unapred se zahvaljujem na razumevanju. V. R.
Остави коментар
1 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.0912
Најновије вести