(ФОТО, ВИДЕО) ДАЉЕ НЕЋЕШ МОЋИ Саобраћајни хаос на Подбари: Камион се заглавио једносмерној улици, не може ни напред ни назад

Назад на вест
Коментари
Marijana
02.12.2023 • 18:13
Dok se jadni kamiondzija mučio u ovoj teškoj situaciji, gospodin sa mobilnim telefonom je snimao i postavljao snimke na društvene mreže, kao i gospođa sa kučetom koja se smeškala dok je fotografisala. Mi u kolima koji smo bili blokirani mislili smo da gospodin pomaže kamiondžiji u navođenju dok nismo prošli pored njega i videli ga kako zadovoljno pravi snimke. Pa dokle smo mi došli? Teško tom jadnom vozaču koji nije znao šta ga je snašlo i još da mu se neko podsmeva i da ga snima iz prikrajka.
Харалампије
03.12.2023 • 12:06
Изем ти навигацију.
Marčeta
03.12.2023 • 18:09
A kako mislite da mu se može pomoći osim zvati policiju ili neku dizalicu? Policije ni na vidiku 2h. Vozač je jadan i žalosno je što mu se to desilo, ali običan prolaznik može samo da ga sažaljeva, saoseća i da usput snimi nesvakidašnju situaciju uz gomilu prekršaja koje je načinio vozač koji je mogao da prati saobraćajne znakove a ne da sluša navigaciju. Ušao je u jednosmernu, pa i u drugu jednosmernu u kontra smeru.
Остави коментар
2 + 3 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести