Облачно с повременом кишом

​​​​​​​НОВИ САД: Променљиво облачно с повременом кишом и локалним пљусковима. Биће и сунчаних интервала. Ветар слаб северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 15, а максимална 26 степени.
kisa varadinski most, Dnevnik/Radivoj Hadžić
Фото: Дневник/Р. Хаџић

ВОЈВОДИНА: Поменљиво облачно са чешћом кишом и краткотрајним локалним пљусковима с грмљавином. Биће и сунчаних интервала. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 26 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно са чешћом кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Биће и сунчаних интервала, а нешто више падавина се очекује у западној Србији. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 27 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу променљиво облачно и нестабилно време са повременом кишом и краткотрајним локалним пљусковима са грмљавином. У недељу и почетком идуће седмице слично време: променљиво облачно и нестабилно уз повремену кишу.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиване биометеоролошке ситуације опрез се саветује срчаним болесницима, као и особама са дисајним проблемима. Метеоропатске реакције у виду главобоље, болова у мишићима и пада концентрације ће у другом делу дана бити у појачању. Препоручује се посебна пажња у саобраћају.

EUR/RSD 117.2710
Најновије вести