Путеви Србије: Измена у режиму саобраћаја због радова

БЕОГРАД: Због санације коловоза на аутопуту Суботица - Нови Сад у смеру ка Новом Саду, а у близини петље Врбас, до 15. августа саобраћај ће се одвијати двосмерно на правцу Нови Сад - Суботица.
saobracaj, tanjug
Фото: Tanjug/D.Aničić, ilustracija

На петљи Врбас је омогућено укључење и искључење са аутопута из правца Суботице ка Новом Саду, након завршених радова на директној и индиректној рампи, као и на зауставној траци.

На обилазници око Београда, на мосту број 13 до 15. августа од 07.00 до 17.00 часова обављаће се радови на замени оштећених дилатација у крајњој десној саобраћајној траци, а у зони петље Орловача.

На деоници Лесковац југ - Лесковац (Братмиловце) до 19. септембра одвијаће се радови на појачаном одржавању, а саобраћај ће се одвијати двосмерно, успорено према привременој саобраћајној сигнализацији.

На оуту Жупањац - Пољанице (Моравци-Љиг) завршени су радови на санацији коловозне конструкције, док су на аутопуту Сурчин - Обреновац у оба смера од данас до 20. јула планирани радови на кошењу траве. Радови се изводе у покрету са повременим затварањем зауставне траке.


АМСС: Добри услови за вожњу

Ове вечери возаче на путевима у нашој земљи очекују повољне временске прилике, што директно утиче на добре услове за вожњу и суве коловозе, саопштио је АМСС.

Саобраћај се на главним путним правцима I и II реда одвија без застоја и прекида, али успорено, на оним деоницама на којима су радови у току, а где је поред стрпљења возачима потребна и додатна опрезност.


На деоници Кнежевићи - Бела Земља - Ужице, код петље Сушица у току су до 1. августа радови на санацији надвожњака „Кнежевићи“, а саобраћај је преусмерен преко новоизграђене девијације.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова теретна возила чекају на граничним прелазима Хоргош, Келебија и Батровци, на излазу из земље у просеку 120 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

EUR/RSD 117.1792
Најновије вести