Путеви Србије: Измене режима саобраћаја због радова

На деоници петља Рума - петља Пећинци у смеру Шид-Београд у току су радови на постављању одбојне ограде.
Radovi na putu/ Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

БЕОГРАД: На Обилазници око Београда од тунела Стражевица ка кружном току Ресник саобраћај се одвија успорено, а Путеви Србије апелују на возаче да прилагоде брзину кретања условима на путу.

На деоници петља Баточина - петља Ћуприја у с меру Ниш - Београд од сутра па наредна три дана од 8 до 16 часова планирани су радови на обележавању ознака на путу. У зони радова за саобраћај ће бити затворена претицајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном и зауставном траком.

На мосту Газела у смеру ка Шиду од 27. фебруара планирано је скидање новогодишње декорације. Радови ће се изводити у покрету у претицајној траци.

На деоници петља Рума - петља Пећинци у смеру Шид-Београд у току су радови на постављању одбојне ограде. Радови ће се изводити у разделном појасу на десном коловозу, а за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, док ће се он одвијати возном траком.

На делу аутопута од тунела Стражевица до петље Бубањ Поток до 26. фебруара од 10 до 16 часова изводе се радови на санацији оштећеног коловоза на више локалних места уз наизменично пропуштање возила.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30 часова на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, на прелазу Шид 300, Хоргошу 120 и на прелазима Келебија и Градина 60 минута.

EUR/RSD 117.5673
Најновије вести