Ради се на деоницама појединих путних праваца

БЕОГРАД:  На ауто-путу Е-75, петља Ковиљ - петља Нови Сад југ, смер Београд - Нови Сад, данас од 8 до 15 часова, измена режима саобраћаја због отклањања последица јучерашње саобраћајне незгоде и уклањања возила из зауставне саобраћајне траке, саопштило је ЈП "Путеви Србије".
radovi na putu
Фото: pixabay.com

За саобраћај ће бити затворена возна саобраћајна трака у дужини око 200 м, а саобраћај ће се одвијати претицајном траком.

Ауто-пут Е-75, наплатна станица Београд - Мали Пожаревац, смер ка Нишу, радови на санацији коловоза, данас од 9 до 16 часова, у возној и зауставној саобраћајној траци, док ће се саобраћај одвијати претицајном траком.

Обилазница око Београда, Остружница - Орловача, радови на одржавању зеленог појаса до 26. новембра.

Током извођења радова у смеру ка Бубањ Потоку, за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати возном траком. У току радова у смеру ка Остружници, биће заузета зауставна саобраћајна трака.

Жедник - Чантавир, обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији пута, до 26. новембра од 7 до 16 часова.

Онемогућено је укључење на ауто-пут са петље Жедник, из правца Чантавира према Суботици и према Новом Саду, као и искључење са ауто-пута из правца Новог Сада и Суботице према Чантавиру.

Такође, онемогућен саобраћај у оба смера на деоници Стари Жедник - Чантавир. Алтернативни путни правац: Суботица - Чантавир - Торњош.

Инђија - Стара Пазова, обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији пута до 30. новембра. Саобраћај се преусмерава на државне путеве ИИ А реда број 126, центар Инђије - Љуково - Путинци и ИИ А реда број 127, Путници - Голубинци - Стара Пазова.

EUR/RSD 117.2860
Најновије вести