Стефановић: Подршка полицији и волонтерима, захвалност пензионерима

БЕОГРАД: Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је припаднике МУП-а и волонтере који на Вождовцу доносе неопходне намирнице и лекове грађанима старијим од 65 година.
s
Фото: MUP

Хоћу да пружим подршку свим људима који су се, када је угрожено здравље људи, прихватили посла да обилазе домаћинства како би, наравно поштујући мере заштите које је прописала Влада Србије, помогли да наши најстарији суграђани добију храну, воду, лекове и све оно што им је потребно за  свакодневни живот, рекао је Стефановић.

Он се захвалио пензионерима што поштују мере Владе Србије и не излазе из својих домова.

Желим да се захвалим нашим пензионерима, људима који су изградили нашу земљу, за све оно што су учинили за нас. Хоћу да им се захвалим и зато што поштују све мере, што показују изузетну дисциплину и помажу да кроз ову ситуацију сви заједно прођемо што брже, истакао је министар.

Стефановић је позвао све старије грађане да се јаве кол центрима уколико им је потребна било каква помоћ.

Фото: MUP

Хвала још једном свим људима који су се укључили у ову акцију, хвала људима из Града Београда, из Општине Вождовац, хвала свима из волонтерских штабова и Министарства унутрашњих послова, свима који овог тренутка раде, не питајући за своје здравље, већ су на терену да би помогли људима који дисциплиновано поштују одлуке Владе Републике Србије, нагласио је Стефановић.

EUR/RSD 117.3314
Најновије вести