Узми рачун: Стан освојио Титомир Стојковић из Болеча

БЕОГРАД: У првом извлачењу другог, јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи", додељено је пет аутомобила "фијат 500Л" и стан у Београду, а највреднију награду - трособан стан у насељу Земунске капије - данас је добио Титомир Стојковић из Болеча.
Uzmi racun i pobedi
Фото: Промо

Након паузе од неколико месеци, наградна игра "Узми рачун и победи", која се показала као добро средство у подизању свести грађана о значају борбе против сиве економије, настављена је првим од шест јесењих извлацења.

Срећне добитнике из "базена" у студију РТС са рекордне 8.331.534 пристигле коверте, извукла је олимпијска шампионка у каратеу Јована Прековић.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Горан Радојковић из Новог Сада, Драгица Петровић из Зрењанина, Андреа Вајда из Хоргоша, Момчило Крстић из Београда и Милан Јовановић из Новог Београда.

Грађане у укупно шест јесењих извлачења очекују вредне награде: 30 аутомобила марке "фијат 500Л", осам станова у Београду - седам у насељу "Земунске капије" и главна награда - стан у "Београду на води".

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД), право учешћа имају сви пунолетни градани Србије који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Слање коверата је бесплатно, подсећа РТС.

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести